Mayweather ja McGregor timmissä kunnossa – "Pysyykö McGregor sääntöjen rajoissa?"

8:03

Nyrkkeilytähti Floyd Mayweather ja vapaaottelutähti Conor McGregor ovat molemmat tiukassa kunnossa tulevaa superottelua silmälläpitäen.

Perjantai-illan punnitustilaisuudessa Mayweatherin paino oli 67,8 kiloa. McGregor puolestaan sai lukemat 69,4, mikä sekin alitti ylemmän välisarjan painoluokan 69,9 kilogramman rajan.

Las Vegasin punnitustilaisuudessa oli suuri joukko irlantilaisia faneja, jotka lauloivat kannatuslaulujaan ja heiluttelivat Irlannin lippuja. 

Silti Mayweather on ottelun ylivoimainen voittajasuosikki.

Pekka Mäki: "Näytös saattaa olla aika yksipuolinen"

Myös nyrkkeilyvalmentaja Pekka Mäen papereissa Mayweather on suosikki Suomen aikaa varhain sunnuntaina iskettävässä ottelussa. Mäki antaa kuitenkin vapaaottelija McGregorille pienet voittomahdollisuudet.

- Kun kongi kumahtaa, aina on mahdollisuuksia. Minuutti minuutilta ja erä erältä McGregorin olo käynee tukalammaksi, Mäki uskoo.

Hänen mielestään irlantilaisen mahdollisuudet piilevät 12-eräisen kamppailun avauserissä.

- Kolmen-neljän ensimmäisen erän aikana pitää jotain tapahtua, muutoin McGregor alkaa olla katsottu kortti. Jos ottelu venyy, näytös saattaa olla aika yksipuolinen.

- Yksi kysymyksistä on, pysyykö McGregor sääntöjen rajoissa vai käyttääkö likaisia otteita.

Mäki muistuttaa, että McGregorilla on nyrkkeilytaustaa. Yleisesti ottaen vapaaottelijoiden nyrkkeilytaidot ovat toki ammattinyrkkeilijöitä heikompia.

- Vapaaottelussa tehdään paljon käsitekniikoita. Ei McGregor ole täysin noviisi. Vapaaottelussa voi satuttaa ja tyrmätä vähän heikommallakin osumalla, kun nyrkkeilyssä iskun täytyy olla täydellinen. 

Punnitustilaisuus kokonaisuudessaan:


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja