Max Verstappenin käsirysy oli vielä pientä: muistatko tämän F1-legendan vapaaotteluhetken?

F1-sarjassa kuljettajien väliset käsirysyt ovat harvinaisia, mutta muutamissa tilanteissa veri on historian saatossa kuohahtanut oikein toden teolla.

Jutun videolla Nelson Piquet'n kuuluisa tulistuminen sekä muun muassa Michael Schumacherin yritys käydä käsiksi David Coulthardiin Belgiassa 1998. Myös Maxin isä Jos Verstappen on ollut mukana kiistanalaisissa kahnauksissa.

LUE MYÖS: Senna nostettiin kurkusta seinälle, Montoya uhattiin hirttää puuhun – F1-historiassa käyty ennenkin käsiksi

Kuskien väliset kahinat nousivat pitkästä aikaa pintaan viime kisassa Brasiliassa, kun Max Verstappen alkoi tuuppia Esteban Oconia tämän pilattua hänen voittotaistelunsa kolarissa.

Historian saatossa on toki nähty pahempiakin tilanteita, joista monet ovat jääneet kameroilta piiloon kulisseihin. Ehkä tunnetuin väkivaltatapaus sattui Saksan Hockenheimissa vuonna 1982, kun Nelson Piquet sekosi täydellisesti vastaavassa tilanteessa kuin Verstappen.

Piquet oli shikaaniin tultaessa ohittamassa Eliseo Salazaria kierroksella, kun tämä pukkasi hänet rengasvalliin. Tulistunut brassikuski alkoi autosta noustuaan pätkiä vastustajaansa turpaan ja yritti vielä epäonnistuneesti potkaista tätä.

Lue myös:

    Uusimmat