Kimi Räikkösen jäätävä sisääntulo loksautti Max Verstappenin suun auki – F1-sarja listasi legendaarisimmat tapahtumat palkintojenjakojen kulisseista

2:46
Kimi Räikkönen kävi heittämässä Max Verstappenin ulos vuoden 2017 Yhdysvaltain GP:n palkintojenjaosta.

Kimi Räikkösen ei juuri tarvinnut sanoja käyttää, kun hän kävi syrjäyttämässä Max Verstappenin palkintopallijuhlista vuoden 2017 Yhdysvaltain F1-kisassa. Tapaus nousi yhdeksi huippuhetkeksi F1-sarjan listauksessa.

Listalle valittiin parhaat palat 2000-luvun tapahtumista, jotka ovat sattuneet juuri ennen palkintopallijuhlia niin sanotussa lämpiössä – jossa kuskit vetävät hetken happea ja kuivaavat hikeä ennen korokkeelle nousemista.

Räikkönen asteli kaksi vuotta sitten Austinin kisan jälkeen paikalle jälkijunassa, kun tuomaristo oli päättänyt rangaista Red Bullin Max Verstappenia kisan lopun rikkeestä.

Kun suomalaiskuski tuijotti Verstappenia pieni virne kasvoillaan, tämä tajusi hyvin nopeasti, mistä on kyse. Tuittupäinen hollantilainen poistui paikalta päätään pyöritellen.

F1-sarjan listauksessa esiin nousivat myös muut lämpiön klassikkohetket, kuten Lewis Hamiltonin ja Nico Rosberg kipakka lippalakin heitosta käynnistynyt tapaus sekä Fernando Alonson ja Felipe Massan italiankielinen sanailu vuoden 2007 Euroopan GP:ssä Nürburgringillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja