Max Verstappen tykittää: On parempi tehdä virheitä formula ykkösissä kuin muualla

Red Bull -kuski Max Verstappen laukoo, että hänen mielestään on parempi tehdä virheitä formula ykkösissä kuin junioriluokissa, joissa ne voisivat maksaa mahdollisuuden päästä kuninkuusluokkaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappen hyppäsi kuninkuusluokkaan jo 17-vuotiaana 2015 ajettuaan sitä ennen vain yhden kauden Formula 3 -sarjassa. Rämäpäinen hollantilainen ajattelee, että jotkut hänen virheensä formula ykkösissä on tuomittu liian kovasti.

– Minulla oli vain yksi vuosi F3-kokemusta, ja totta kai teet joitain virheitä formula ykkösissä, joita toiset tekivät junioreissa tai mitä vain, Verstappen sanoi Racer-lehdelle.

– Minulle se on kuitenkin ok. Suosin sitä, että olen korkeimmalla tasolla, teen virheitä ja opin niistä sen sijaan, että olisin alemmissa luokissa ja jotkut virheet maksaisivat ehkä uran formula ykkösissä.

Verstappen, 21, arvioi olevansa ikäisekseen jo todella kokenut. Hän kertoo työskennelleensä jo hyvin nuoresta iästä lähtien isänsä, entisen F1-kuski Jos Verstappenin, kanssa, niin että hän on yrittänyt antaa hyvää palautetta.

– Koen aina voivani tuntea, mitä auto on tekemässä, viisi F1-kisaa urallaan voittanut Verstappen naulasi.

Lue myös:

    Uusimmat