F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikköseltä arvoituksellisia kommentteja F1-uran jatkosta: "Vielä tulee päivä, kun haluan vain olla kotona"

9:52
Videolla C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen kommentoi tuoreimpia formuloiden uutisaiheita.

Formula ykkösten MM-sarjan kausi jatkuu viikonloppuna Kimi Räikkösen mieliradalla Belgian Spassa. Alfa Romeon kuljettaja on ajanut radalla neljästi voittoon, mutta uran viides voitto on tämän kauden ajokilla utopiaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mestarikuljettaja sai tänäkin viikonloppuna tyrmätä lehdistön kysymykset uransa jatkosta.

– Lapseni kasvavat ja olen ollut tänä vuonna enemmän kotona, mikä on ollut hienoa ja vaikuttaa päätökseeni uran jatkosta. Vielä tulee päivä, kun haluan vain olla kotona ja tehdä muita asioita, mutta se ei ole vielä, Räikkönen sanoi arvoituksellisesti.

Räikkönen pääsi urallaan ensimmäistä kertaa huipputalliin vuonna 2002, kun Mika Häkkinen lopetti McLarenilla. Räikkönen peri hänen paikkansa, mikä on jäänyt F1-toimittajien mielikuviin Häkkisen hyväntahdon eleenä.

– Epäilen, että hän olisi tehnyt sen vain minun takiani. Olen aika varma, että hänen mielessään olivat täysin muut asiat kuin se, mitä minulle käy. Minulla oli kuitenkin kolmivuotinen sopimus Sauberin kanssa. Ehkä se näytti siltä, että hän oli kiva ja antoi paikan minulle, mutta ei se mene niin, Räikkönen tyrmäsi torstaina toimittajien arvailut.

Kysymys oli tarkoitettu johdattelemaan jatkokysymystä siitä, olisiko 40-vuotiaan Räikkösen ja lähtöruudukon vanhimman kuljettajan jo aika antaa paikka seuraaville kyvyille.

– Päätökseni tulee perustumaan siihen, miltä minusta tuntuu. Ei siihen, auttaako se jotakuta. Jos joku haluaa tehdä siten, hyvä niin, mutta minä en tee päätöksiäni sillä tapaa, Räikkönen linjasi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja