Maucca Kärki tanssi diskossa ruhtinas Albertin kanssa

Hevosalan ja luksusmarkkinoinnin uranuurtaja Maucca Kärki tuntee Euroopan kuninkaalliset hyvin.

Hevosalan konsulttina ja luksusmarkkinoinnin saralla maailmalla tunnettu Marjukka "Maucca" Kärki lomailee parhaillaan Suomessa. Monen maailmantähden luottohenkilöksi vakiintunut Kärki käväisi tiistaina Snackyn tapahtumassa ja iloitsi onnistuttuaan valitsemaan lämpimän ajankohdan saapua kotimaan piipahdukselle.

– Olen ollut Suomessa viikon verran, mitä ennen lomailin perheen ja ystävien kanssa St. Tropezissa ja Monacossa, Kärki kertoo MTV.fille.

– Olin sopinut kaupunkeihin myös muutamia työtapaamisia, mutta nykyään minut löydetään jo liikaakin – kysyntää olisi enemmän kuin ehtii, kiireinen nainen jatkaa.

Hevosten parista luksusmarkkinoinnin puolelle siirtynyt Kärki on asunut Hollannissa jo 14 vuotta. Eniten naista työllistää nykyään Monacon kuningasperhe. Yhteistyökuvioiden vuoksi tarkoin varjeltua elämää elävä ruhtinasperhe on tullut Kärjelle tutummaksi kuin monelle muulle. 

Hauskojakin tilanteita on toisinaan osunut kohdalle.

– Kun sain ratsastuskilpailuissa tanssia diskossa prinssi Albertin kanssa, piti olla ylpeä siitä, että oli suomalaisena naisena päätynyt sinne, Kärki nauraa.

Nainen kertoo osan kuninkaallisista olevan kasvokkain kohdatessa rennompia kuin uskoisi.

– Toiset ovat rentoja, toiset eivät. Hyvin paljon riippuu tietysti siitä, mitä tahoa he edustavat – Hollannin ja Monacon kuninkaalliset ovat rennompia kuin esimerkiksi Englannin. Siinä ei kuitenkaan ole kyse vain henkilöistä, vaan myös taustoista, Kärki sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat