Matti Nykäsen tytär mukana Wellnesmalli-kilpailussa – kaunotar teki yllättävän muodonmuutoksen tänä keväänä

Eveliina Mäntykangas on edennyt kilpailussa semifinaaliin.

Edesmenneen mäkilegenda Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas on mukana Wellnessmalli-kilpailussa. Tiedotteessa kerrotaan, että kilpailun semifinaalia on jouduttu poikkeuksellisen kevään vuoksi pitkittämään kahdella kuukaudella ja se on käyty etänä.

Mäntykangas on edennyt kilpailun semifinaaliin, ja kisaa finaalipaikasta 20 muun kaunottaren kanssa. Wellnessmalli -kilpailun casting järjestetään 3.6. Villa Grandessa. Tilaisuus pidetään tänä vuonna erityisen pienellä kokoonpanolla, porrastetusti ja tilanne kaikin puolin huomioon ottaen. 

Mäntykangas on vihjaillut Instagram-tilillään kilpailusta, sillä hän on laittanut useamman kuvan aihetunnisteeksi Wellnesmalli2020.

– JÄNNITTÄVÄ VIIKKO!! Siis mä oon odottanut tän viikon saapumista hyvin sekalaisin fiiliksin jestas sentään. Tästä tulossa loppuviikosta lisää ja voidaan sitten yhdessä miettiä, että miten meni noin niinkun omasta mielestä. Mä oon siis super kova jännittäjä ja jännitän yleensä aina vatsalla... If you know what I mean. Onks muita jännittäjiä siellä?
– Okei nyt koitan hetkeksi rauhoittua ja nauttia tästä auringosta, ihanaa päivää sulle, Mäntykangas kirjoitti tällä viikolla.

Kaunotar on totuttu näkemään julkisuudessa tummahiuksisena, mutta kevään aikana hän on tehnyt suuren muodonmuutoksen ja värjännyt hiuksensa vaaleiksi. Upea kaunotar on julkaissut uudesta tyylistään runsaasti kuvia Instagram-tilillään.

– Toinen kierros vaalennusprojektissa done ja mä tykkään niin paljon. Mitä sä oot mieltä, hitti vai huti, Mäntykangas kyselee someseuraajilta.

Kilpailussa haetaan tänäkin vuonna valovoimaista persoonaa, joka uskaltaa erottua joukosta, sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista. Voittajaksi valitaan sosiaalisen median uusi nouseva tähti, joka tulee toimimaan hyvinvoinnin lähettiläänä sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa.

Tuomariston muodostavat tänä vuonna muun muassa kilpailun omistaja Anni Vallius, viime vuoden voittaja Veera Könönen sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu ammattitanssija Kia Lehmuskoski. Lisäksi tuomaristossa tullaan näkemään Miss Suomi 1996, juontaja ja yrittäjä Lola Odusoga.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja