Matti ja Teppo kovassa flunssassa: Lisää keikkoja vaarassa

Iskelmämusiikin konkariveljekset Matti ja Teppo joutuivat perumaan tältä viikolta kolme keikkaansa kovan flunssan takia.

MTV.fin tavoittama Matti Ruohonen kertoo keikkojen peruuntumisen olevan heidän kohdallaan erittäin harvinaista. Matti ja Teppo keikkailevat edelleen hurjalla useiden keikkojen viikkotahdilla, ja ovat tunnettuja tunnollisuudestaan.

– Taisi olla viimeksi kolmisen vuotta sitten, kun samanlainen flunssa-aalto iski. Kovin helpolla emme keikkoja peru, hän selittää.

Tauti iski ensin Teppoon, ja nyt Mattikin tuntee pahan flunssan olevan tuloillaan.

– Teppo on sellaisessa kunnossa, että ääntä ei tule ollenkaan. Jos ei pysty edes puhumaan, niin laulaminenkin on mahdotonta. Ja nyt tuntuu siltä, että sama tauti on tulossa minullekin. Kurkku on kipeä ja puhuminen on vaikeaa, Matti harmittelee.

Kaksikko perui keskiviikon esiintymisensä Baltic Princess -laivalla, sekä tulevat perjantain ja lauantain keikat Jämsän Himos Areenalla ja Lahden Pesäkalliossa. Nyt Matti pelkää, että myös sunnuntain ja maanantain Viking Grace -keikat ovat vaarassa.

– En voi vielä sanoa varmaksi, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että nekin keikat on menetetty. Laivalla esiintymisessä on riskejä, vaikka olisi ihan terveenäkin. Siellä on niin kovat ilmastoinnit, Matti selittää.

Hän aikoo tehdä nyt kaikkensa parantuakseen mahdollisimman nopeasti.

– Yritän vain huilata ja olla tekemättä mitään. Paras lääke on se, että lepää ja rentoutuu, hän miettii.

Matin ja Tepon keikkojen peruuntumisesta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat