Matt Damon myös Lontoon näyttämöille

Matt Damon astui torstaina näyttämölle Lontoon teatterimaailmassa, josta on tullut vastustamaton magneetti Hollywoodin tähdille. Elokuvatähdet Nicole Kidmanista Kevin Spaceyyn ja Kahtleen Turnerista Darryl Hannahiin ovat innoissaan vaihtaneet yleellisen elokuvamaailman asuntovaununsa teatterin ahtaisiin pukuhuoneisiin.

Työkokemus eräässä maailman kuuluisimmista teatterikaupungeista antaa elokuvatähdille "katu-uskottavuutta" työtovereiden parissa - ja kasvattaa heidän arvoaan heidän palatessa valkokankaille. - Tämä on hyvä uutinen, sanoo Society of London Theatren edustaja. - Tämä osoittaa, kuinka paljon Lontoon West Endiä kunnioitetaan maailmalla. Täällä elokuvatähti saa näytettyä todelliset taitonsa.

Kriitikot ovat tyytyväisiä lipunmyynnin kasvuun, mutta samalla he epäilevät, menisivätkö tähtiä katsomaan lähteneet teatterissa kävijät katsomaan myös Shakespearea kansallisteatteriin. - On hyvä, jos lippuja saadaan myydyksi, sanoo International Herald Tribunen kriitikko Sheridan Morley. - En kuitenkaan usko, että kaikki Madonnaa katsomaan menevät lähtisivät mitään muuta näytelmää katsomaankaan.

Lontoon näyttämöiden houkutus ei ole vähentynyt Hollywoodissa - Gwyneth Paltrow näyttelee ensi kuussa "Proofissa", kun taas Madonna palaa näyttämölle 13 vuoden tauon jälkeen esiintymään hetkessä loppuunmyydyssä näytelmässä "Up for Grabs".

Lue myös:

    Uusimmat