Matkustaja vitsaili koronasta – lento viivästyi 8 tuntia: "Ihmiset eivät tienneet, oliko hän oikeasti sairas"

Lentomatkustaja viivästytti lennon lähtöä vitsailemalla koronaviruksestaan.

American Airlines -lentoyhtiön matkustaja viivästytti Yhdysvaltojen sisäistä lentoa Dallasista Nashvilleen vitsailemalla koronaviruksesta.

Lennon oli tarkoitus lähteä viime lauantaina 18.30, mutta miesmatkustajan vitsailu viivästytti lentoa kahdeksalla tunnilla. Mies kieltäytyi ensin nostamasta pöytäänsä yläasentoon, ja väitti sen jälkeen sairastavansa koronavirusta, kertoo uutisasema WKRN

– Ihmiset järkyttyivät, koska kukaan ei tiennyt, mitä oli meneillään, yksi matkustajista, Brandon Kenney, kertoi uutisasemalle.

– Ihmiset eivät tienneet, oliko hän oikeasti sairas tai oliko hänellä todella koronavirusta vai ei.

Viranomaiset poistivat miehen koneesta, ja muille matkustajille selvennettiin tilannetta. Kenneyn mukaan poliisi kehotti olemaan huolehtimatta, ja kertoi miehen vitsailleen koronasta.

Lentokoneen henkilökunta kieltäytyi kuitenkin matkustamasta tapauksen jälkeen. Lennon olisi pitänyt olla perillä Nashvillessä 20.40, mutta pääsi lopulta perille vasta 4.40 sunnuntaiaamuna. American Airlinesin mukaan mies pidätettiin valheellisen väitteen vuoksi, mutta ei kommentoinut tapausta muutoin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: WKRNNew York Post

Lue myös:

    Uusimmat