Matkustaja videoi kylmäävän pelastusoperaation: Nuori mies kohelsi ulos liikkuvasta junasta – jäi roikkumaan kaulastaan junan ja laiturin väliin

Argentiinalainen José joutui todelliseen pinteeseen poistuessaan liikkuvasta junasta. Hän ei päässyt laiturille asti vaan jäi roikkumaan kaulastaan sen ja junan väliin. Palomiehet saivat lopulta miehen irti.

20-vuotias kulkukauppias José Alejandro Centurión oli poistumassa jo liikkeelle lähteneestä junasta, kun onnettomuus tapahtui. Hän astui kuitenkin huolimattomasti ja päätyi asemalaiturin sijaan sen ja junan väliin, kertoo argentiinalainen Todo Noticias.

Mies jäi roikkumaan kaulastaan, koska hänen jalkansa eivät ylettäneet maahan asti. Tapaus sattui lokakuun alussa argentiinalaisessa Merlon kaupungissa Buenos Airesin provinssissa.

Matkustajat auttoivat työntämään junaa

Poliisin mukaan nuorukainen oli nauttinut alkoholia ennen tapaturmaa ja sitä oli edeltänyt jonkinlainen tappelu junassa.

Paikalle kutsuttiin palomiehet, jotka saivat miehen pinteestä yhtenä kappaleena. Operaatio tallentui toisen junamatkustajan kuvaamalle videolle.

Ensin junan ja laiturin väliin asetettiin paksu puu varmistamaan varmistamaan, ettei juna pääsisi yhtään lähemmäs. Sen jälkeen junaa alettiin työntää kauemmas koneen avulla. Yksi palomiehistä meni raiteille kannattelemaan miestä. Myös matkustajat auttoivat irrotusoperaatiossa työntämällä junaa, kertoo Clarín.

Centurión saatiinkin irrotettua noin kymmenen minuutti kestäneen pelastustyön jälkeen. Hän selvisi tapauksesta pienin vammoin.

Junaliikenne oli pysähdyksissä puolitoista tuntia operaation vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat