Mainos

Pikajunan keulasta löytyi säpäleinä rollaattori – 91-vuotias mummo löytyi makaamasta raiteilta

Saksassa 91-vuotias nainen on selviytynyt kuin ihmeen kaupalla jäätyään pikajunan alle. Nainen sai tapauksessa vain lieviä vammoja, poliisi kertoo tiedotteessaan.

91-vuotias oli ollut ylittämässä raiteita Langwedelissä rollaattorin kanssa. Naisen epäonneksi juuri samaan aikaan paikkaa lähestyi pikajuna 160 kilometrin vauhtia.

Kuljettaja kuuli pamauksen ja kuvitteli osuneensa villieläimeen.

Kun juna oli pysähtynyt seuraavalle asemalle, hän löysi järkytyksekseen junan keulasta säpäleiksi menneen rollaatorin. Kuljettaja meni tapauksesta niin pahasti shokkiin, ettei kyennyt jatkamaan enää matkaa.

Samaan aikaan toiseen suuntaan matkalla olleen junan kuljettaja oli nähnyt jonkun makaavan ratakiskoilla ja kuvitellut kyseessä olevan ruumis.

Paikalle hälytetyt pelastustyöntekijät ehtivät jo kuvitella pahinta, mutta paikalle saapuessaan he havaitsivat, että iäkäs nainen oli loukkaantunut vain lievästi.

– Kaikki olivat riemuissaan, poliisi totesi tiedotteessaan.

Nainen kertoi pelastustyöntekijöille käyttäneensä oikotietä radan yli vuosia rollaattorista huolimatta.

Junan alle jäämisestä nainen selvisi ”pitämällä päänsä kylmänä”. Tajuttuaan junan lähestyvän, nainen oli heittäytynyt alas kiskoille. Juna oli mennyt suoraan hänen ylitseen.

Poliisin mukaan vastaavasta selviäminen on liki mahdotonta. Radalla makaava kiskoutuu helposti junan imuun tai jää kiinni vaatteistaan kiinni junavaunujen alla roikkuviin osiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.