Poliisin huikea sankariteko tallentui vartalokameralle – pelasti pyörätuolissa junanraiteille jumittuneen miehen viime hetkellä: "Juna oli aivan kasvojeni edessä"

Yhdysvaltalaisen poliisin huikea sankariteko tallentui vartalokameralle – pelasti pyörätuolimiehen junaraiteelta: “juna oli aivan kasvojeni edessä” 1:38
Katso hurja video poliisin vartalokameraan tallentuneesta läheltä piti -tilanteesta.

Kalifornialaisen poliisin sankariteko on kerännyt ylistystä, sen jälkeen kuin poliisin vartalokameraan tallentunut video levisi julkisuuteen. 

Dramaattisella videolla voi nähdä kuinka pyörätuolilla liikkunut mies oli juuttunut keskelle junaraidetta.

– Luulin aluksi junan olevan vielä kaukana. Kun pääsin hänen luokseen ja otin hänestä kiinni, huomasin junan olevan jo todella lähellä, sankaripoliisi Erica Urrea muistelee CNN:n haastattelussa. 

– Juna liikkui hirvittävällä vauhdilla. Ainoa ajatukseni oli saada hänet pois raiteelta. 

Urrea ei onnistunut saamaan pyörätuolia liikkeelle. Hän onnistui kuitenkin aivan viime hetkellä vetämään miehen sivuun lähestyvän junan tieltä. 

– Ajattelin välittömästi, että juna oli aivan kasvojeni edessä. Videon nähtyäni voin todeta, että näin tosiaankin oli.  

– Kaatuessani maahan pystyin kuulemaan, että juna oli osunut johonkin. Pelkäsin aluksi, etten ollut ehtinyt pelastamaan häntä ajoissa. 

Mies loukkasi tilanteessa jalkansa, mutta selvisi hengissä. Urrea ei ole vielä saanut mahdollisuutta keskustella pelastamansa miehen kanssa. 

Katso ylhäältä video dramaattisesta tilanteesta. 

Lue myös:

    Uusimmat