Massaboikotti! Useat tennistuomarit eivät halua tuomita tennistähti Serena Williamsin otteluita

Serena Williams sai tuen tennisliitto WTA:lta ja amerikkalaiselta lajiliitolta US Openin finaalissa tapahtuneelle riitelylle tuomari Carlos Ramoksen kanssa. Tämä on ajanut useat erotuomarit raivon partaalle. The Timesin mukaan useat tuomarit aikovat boikotoida Williamsin otteluita.

Videolla Tulosruudun raportti US Openin finaalista.

Naomi Osaka voitti uran ensimmäisen Grand Slaminsä, mutta kaikki ottelun jälkipyykki käytiin Williamsin ja Ramoksen välisestä riitelystä. Williams kutsui Ramosta rosvoksi ottelun aikana. 

– Olen nähnyt miespelaajien sanovan tuomareita monilla eri nimillä. Olen tässä taistelemassa naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta. Se, että kutsun häntä rosvoksi, ja hän ottaa siitä syystä minulta pelin, on minun mielestäni seksististä, Williams sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Williamsin avautuminen sai tukea useilta eri tahoilta. WTA ja Yhdysvaltojen tennisliitto ovat antaneet tukensa pelaajalle tapauksen johdosta. Tennistähti sai teostaan sakkoja, mutta tuomarien keskuudessa kuohuu silti. 

The Times kertoo, että tuomareiden mielestä Ramos heitettiin susille tapauksessa. Nyt useat Ramoksen kollegat ovat boikotoimassa Williamsin otteluita WTA:n turnauksissa. He vaativat Williamsilta anteeksipyyntöä, jonka jälkeen he olisivat suostuvaisia tuomitsemaan hänen otteluitaan. 

Lue myös:

    Uusimmat