Masked Singer Suomi -finaalin kappaleet julki!

Katso, mitkä biisit kullaan Masked Singer Suomi -sarjan päätösjaksossa. 

Masked Singer Suomi -sarja on edennyt jo loppusuoralle! Kauden viimeisessä jaksossa kolme hahmoa mittelöi koko kisan voitosta.

Mukana kisassa ovat vielä Heinäseiväs, Ampiainen ja Leijona. Katso alta, mitkä kappaleet hahmot esittävät finaalissa 16. toukokuuta! 

Leijona: Elton John – Can You Feel The Love Tonight

Ensimmäisessä jaksossa Leijona yllätti täysin uskomattomalla versiolla Con Te Partiro -kappaleesta. Seuraavaksi hän otti käsittelyynsä Rick Astleyn  Never Gonna Give You Up -klassikkohitin sekä Tom Jonesin Delilah-kappaleen. Häneltä on kuultu myös herkkä tulkinta Bruno Marsin  Just The Way You Are -biisistä sekä versio Earth, Wind & Fire -yhtyeen September-discohitistä. Semifinaalissa hän esitti Pete Parkkosen Kohta sataa -kappaleen. 

Heinäseiväs: Arttu Wiskari – Suomen muotoisen pilven alla

Ensimmäisessä jaksossa Heinäseiväs esitti Bomfunk MC's -yhyeen  Freestyler-hitin, toisessa Michael JacksonThe Way You Make Me Feel -klassikon. Hänen esittämänään on kuultu myös Kasmirin Vadelmavene, JVG:n Ikuinen vappu  ja Jenni Vartiaisen Made in Heaven. Semifinaalissa hän esitti DJ Ibusalin Pilalla-kappaleen.

Ampiainen: Lady Gaga – Born This Way

Ampiainen on laulanut kisan aikana Cherin Believe-kappaleenräpännyt Sini Sabotagen Levikset repee -hitin ja tulkinnut Nancy Sinatran kuuluisaksi tekemän version Cherin Bang Bang -hitistä. Hän on ottanut käsittelyynsä Loreenin euroviisuhitin, Euphorian sekä musikaaliklassikon, Big Spenderin. Semifinaalissa häneltä kuultiin versio Dolly Partonin9 to 5 -biisistä.

Masked Singer Suomi -finaali MTV3-kanavalla lauantaina 16. toukokuuta kello 20

Lue myös:

    Uusimmat