Masked Singer -sarjaan jälleen uusi hahmo – ensimmäiset vihjeet julki

Masked Singer Suomi -sarjaan liittyy uusi hahmo.

Masked Singer Suomi -kaudelta ei käänteitä puutu! Suositussa sarjassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu. 

Jaksoissa hahmojen henkilöllisyyttä arvailevat Janne Kataja ja Maria Veitola sekä uusina etsivinä Jenni Poikelus ja Benjamin Peltonen

Tulevassa jaksossa lauantaina 14. lokakuuta kultaisesta maskista saapuu kisaamaan uusi hahmo. Villinä korttina mukaan kisaan saapuu Kolibri. 

Jaksossa Kolibri esittää Laila Kinnusen tunnetuksi tekemän Kellä kulta, sillä onni -kappaleen. Hänestä saadaan myös ensimmäiset vihjeet. 

– Kolibri on monin tavoin epätavallinen tapaus kaltaistensa parissa. Mistä aloittaisin? Kyvystäni leijua, vai siitä, että jätän dekkarit, proosan ja lyriikan hyllyyn pölyttymään. Mutta on minulla intohimoni kirjallisuuden parissa. Tietokirjat! Kun omistaa omaan kokoonsa suhteutettuna lintumaailman suurimmat aivot, niitä pitää myös käyttää, hän kuvailee jaksossa.

 Lavalle nousevat myös Nöpö, Taapero, Discokissa ja Mustekala

Nöpö – Vamos 1:50
Nöpö – Vamos

Taapero – Nyanpasu 2:10
Taapero – Nyanpasu

Discokissa - Duran duran 1:57
Discokissa - Duran duran

Mustekala – Tytöt tykkää 2:12
Mustekala – Tytöt tykkää

Tähän mennessä Masked Singer Suomi -kaudella maskinsa ovat jo poistaneet Jani Toivola, Joonas Nordman, Jaakko Parkkali, Eini ja Sirpa Selänne.

Masked Singer Suomi Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat