Martta-tytär esitti Jannika B:lle erityisen toiveen hääpäivän kunniaksi – somekansa hurmioitui eleestä: "Oot ihana äiti"

Myös Jannika B hurahti suosittuun TikTok-videopalveluun karanteenin aikana – tässä hänen vinkkinsä menestyksekkään videon tekoon 4:44
Jannika B hurahti suosittuun TikTok-palveluun koronapandemian aikana, tässä hänen tärppinsä!

Jannika B ja Toni Wirtanen avioituivat seitsemän vuotta sitten uudenvuoden aattona. Vuosipäivänä heidän tyttärensä pyysi erityistä toivetta. 

Laulaja Jannika B ja hänen aviomiehensä, Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen menivät naimisiin uudenvuoden aattona seitsemän vuotta sitten. 

Hääpäivän kunniaksi pariskunnan viisi vuotias Martta-tytär pyysi toteuttamaan äitiään yhden toiveen - hän pyysi, että Jannika lukisi iltasadun häähuntu päässään. 

Huntua ei kuitenkaan löytynyt, joten Jannika päätti pukea ylleen hääpukunsa. Hän julkaisi Instagram-tililleen suloisen kuvan, jossa lukee iltasatua kahdelle taaperolle. 

– Lupasin Martalle lukea iltasadun häähunnussa hääpäivän kunniaksi . Häähuntua ei löytynyt joten...

Kuvapäivitys on kerännyt lähes parikymmenttä tuhatta  tykkäystä ja lukuisia kommentteja. 

– Oot ihana äiti, seuraaja kirjoittaa. 

– Arvostus 110%, kommenteissa lukee. 

– Aivan ihana ajatus, eräs seuraajista kirjoittaa. 

Jannika muisteli hääpäiväänsä Instagramissa. Hän julkaisi kuvan, jossa pariskunta tanssii tanssilattialla. 

– 7 vuotta pelkkää jorausta. Välillä jalkoja on kolottanut ja on pitänyt himmailla - mutta yhdessä ollaan nämä vuodet steppailtu astumatta toistemme varpaille, ainakaan kovinkaan pahasti. Rakastan Sinua, Jannika kirjoitti. 

Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2011. Suhde syventyi nopeasti, ja pari muutti avoliittoon kesällä 2012. 


Lue myös:

    Uusimmat