Jannika B:n ja Toni Wirtasen tytär täytti jo viisi vuotta: "Vaikea ymmärtää"

4:44
Jannika B hurahti suosittuun TikTok-videopalveluun tänä keväänä - tässä laulajan vinkit

Muusikkopariskunta Jannika B:n ja Toni Wirtasen Martta-tytär vietti sunnuntaina syntymäpäiväänsä.

Muusikkopariskunta Jannika B:n ja Toni Wirtasen perheessä oli viikonloppuna aihetta juhlaan, kun parin tytär täytti sunnuntaina viisi vuotta.

Ylpeä äiti julkaisi Instagram-tilillään merkkipäivän kunniaksi yhteiskuvan Martta-tyttären kanssa ja hämmästeli kuvatekstissä ajan kulumista.

– Vaikea ymmärtää, että hän täyttää tänään jo viisi vuotta, Jannika kirjoitti.

Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen toivottivat esikoisensa tervetulleeksi elokuussa 2015. 

Jannika kertoi vuonna 2016 antamassaan haastattelussa, että Martta-tytär tuntuu saaneen molempien vanhempiensa parhaat piirteet. 

– Tyttäremme on äärimmäisen iloinen, avoin ja rohkea. Hän saattaa mennä moikkaamaan ihmisiä kaupassa, vaikka hän on vasta vuoden ja kuukauden ikäinen niin hän uskaltaa mennä. Juuri hänen isänsä kanssa todettiin, että kunpa tuo rohkeus ja avoimuus säilyisi, Jannika toivoi.

Sittemmin hän on jakanut myös Instagram-seuraajiensa iloksi muun muassa tyttäreltään saamiaan synttärikortteja ja muita piirroksia.

– Onneksi on tämä pirpana kenen kanssa ikävätkin asiat muuttuvat vaaleanpunaisiksi, hän kirjoitti reilu viikko sitten kuvan yhteydessä, jossa sekä äiti että tytär olivat sonnustautuneet pinkkeihin kasvomaskeihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja