Martina Aitolehti keräsi katseet upealla goottihenkisellä asullaan – saanut elämäkertakirjastaan paljon todella syvällistäkin palautetta

7:41
Martina Aitolehti muistelee hetkeä, kun sai tietää pikkusiskonsa Steffin kuolemasta.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti saa valtavan määrän viestejä kirjastaan päivässä.

Hyvinvointiyrittäjä ja triathlonisti Martina Aitolehti saapui WSOY:n juhlaan mustassa, vartalonmyötäisessä nahkamekossaan 18. elokuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Tämä on Rick Owensin asu, Aitolehti kertoi MTV Uutisille juhlassa.

10. lokakuuta julkaistu toimittaja Hippo Taatilan kirjoittama Martina – Taistelija -elämäkertakirja on herättänyt ihmisissä paljon ajatuksia, ja Aitolehti on saanut paljon todella syvällistäkin palautetta. Palautteisiin Aitolehdellä ei ole kuitenkaan aikaa vastata.

– Viestejä on tullut niin paljon, ettei minulla ole valitettavasti mitään mahdollisuutta vastata ihmisille. Minulle tulee satoja palautteita päivässä. Kaikista olen kuitenkin tykännyt sosiaalisessa mediassa, ja kerännyt palautteita talteen WSOY:lle, Aitolehti kertoi.

Mitään kritiikkiä hän ei ole kirjastaan saanut.

Aitolehti kisaa Finntriathlonissa ensi viikon lauantaina 27. elokuuta Vierumäellä. Tämän vuoden viimeinen kisa Ironman 70.3 on luvassa lokakuun toinen päivä Barcelonassa. Aitolehden elämä pyörii vahvasti treenin ja perusarjen ympärillä.

– Nyt on kisakausi, niin pitää kisata. Palaudun kyllä todella hyvin. Treenit on suunniteltu sen mukaan, Aitolehti kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja