Markus Granlund pakkaa tavaransa – seurapomo tälläsi toiselle suomalaiselle suoran palautteen

Suomalaishyökkääjä Markus Granlund joutuu etsimään itselleen uuden työnantajan. Myös Arttu Ruotsalaisen kohtalo on auki.

Kaksi edellistä sesonkia Sveitsin liigan Luganoa edustanut Granlund ei jatka joukkueessa enää ensi kaudella. Luganon seurapomo Hnat Domenichelli vahvisti asian Swiss Hockey Newsin mukaan Domenica Sportivalle.

– Hän ei jää meille kahdesta syystä: ensinnäkin emme tiedä, mitä (Calvin) Thürkaufille tapahtuu. Hän saattaa palata Amerikkaan. Toinen syy on se, että tarvitsemme laitahyökkääjän sijasta keskushyökkääjän, Domenichelli kommentoi. 

Granlundin kausi jäi tyngäksi. Hän loukkasi joulukuussa polvensa ja joutui leikkaukseen. Suomalainen ei pelannut enää operaation jälkeen. Granlundin sopimus päättyy tähän kauteen.

Suomalaishyökkääjä Arttu Ruotsalaisella sen sijaan on Luganon kanssa sopimus myös ensi kaudesta. Hänen kohtalonsa on tässä vaiheessa epäselvä. 

Seurapomon mukaan Ruotsalaiseen kohdistuneet odotukset eivät täyttyneet.

– Odotimme häneltä enemmän pisteitä. Meidän on keskusteltava hänen tulevaisuudestaan, jotta ymmärrämme, mikä meni pieleen, mutta siitä on puhuttava kasvotusten, Domenichelli sanoi Ruotsalaisesta. 

Ruotsalainen pelasi Luganon paidassa 43 runkosarjaottelua pistein 5+9=14. Pudotuspeleissä hän teki kaksi maalia. 

Luganon tie tyssäsi tänä kevään puolivälieriin. Se hävisi Fribourgille seitsemännessä ottelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat