Leijonat-pelurista täräytettiin tyly huhu – nyt vastaa agentti

Leijonistakin tuttu suomalaiskiekkoilija Arttu Ruotsalainen on lähtöhuhujen kohteena Sveitsissä. Ruotsalaisen agentti ampuu puheet väkevästi alas.

Sveitsiläismedia RSI raportoi, että Lugano haluaisi purkaa Ruotsalaisen sopimuksen. RSI:n mukaan Lugano on kiinnostunut korvaamaan Ruotsalaisen tshekkihyökkääjä Radim Zohornalla

Teiden erkanemisen sanotaan olevan nyt lähellä. 

"Vain yksi pettymyskausi, sen pituinen lienee Arttu Ruotsalaisen seikkailu Luganon paidassa"

Näin RSI kuvailee suomalaisen tilannetta. 

– Ei pidä paikkaansa, Ruotsalaisen agentti Jarmo Kork tyrmää sveitsiläispuheet.

Ruotsalaisen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Hän pelasi Luganon paidassa päättyneellä sesongilla 43 ottelua tehopistein 5+9=14.

– Me ei tiedetä yhtään, että mistä tuollainen huhu on tullut. Seura ei ole ollut minuun missään yhteydessä. Käsittääkseni minulle pitäisi varmaan jotain ilmoittaa, Kork jatkaa.

Leijonissa keväällä 2021 MM-hopeaa voittanut Ruotsalainen on pelannut kaksi edellistä kautta Sveitsissä. Hän siirtyi Luganoon Klotenista. NHL:ssä Ruotsalainen on pelannut Buffalon paidassa 35 ottelua kausina 2020–2022.

– Artulla on ensi kauden kattava sopimus ja that's it, Kork päättää.

Ruotsalaisen asemasta Luganossa liikkui spekulaatioita jo tämän vuoden tammikuussa. Tuolloin Ruotsalaisen huhuiltiin olevan Iltalehden mukaan Ilveksen kiikarissa. Kuviossa ei Korkin mukaan kuitenkaan ollut perää. 

Lue myös:

    Uusimmat