Markku Pulli laittoi opiskelunsa jäähylle ennen kuin palasi Salkkareihin – ehti suorittamaan yksityislentäjän lupakirjan: "Saan lentää pienkoneita"

Salkkarit-tähti Markku Pulli niittää suosiota videopalvelu TikTokissa:"Huumorilla minä siellä olen" 3:39
Salkkarit-tähti Markku Pulli niittää suosiota videopalvelu TikTokissa: "Huumorilla minä siellä olen"

Markku Pulli ei osaa vielä sanoa, milloin palaa opiskeluiden pariin.

Salatut elämät -ohjelmasta tuttu Markku Pulli teki paluun suosikkisarjaan yli vuosi sitten. Ennen kuin mies nähtiin Pihlajakadulla, oli mies asukkaana julkkisten Big Brother -talossa keväällä vuonna 2021.

– Joskus mietin, että olisi hauska päästä kokemaan BB-talo ja nyt pääsin. Se oli mielenkiintoinen ja silmiä avaava kokemus, mutta myös todella rankka. Mehän asuimme siellä vain mikro-osan ja se silti tuntui pitkältä. Nostan hattua, ketkä jaksavat olla siellä [sen ajan], mitä se kestää oikeasti, Pulli kertoi Ice Power Afterwork -tilaisuudessa.

Pullin näyttelemä Joonatan Sievinen oli mukana sarjassa vuodet 2007–2015. Salkkarit-taukonsa aikana Pulli alkoi opiskella liikennelentäjäksi.

– En ole vielä valmistunut ja opiskelut ovat toistaiseksi jäähyllä. Kerkesin suorittamaan yksityislentäjän lupakirjan ja saan lentää pienkoneita. Sanoisin, että koulutusta on suoritettu 25 prosenttia.

Pullilla ei ole vielä tietoa, milloin hän jatkaa opintonsa loppuun.

– Korona avasi silmiä, kuinka suhdanneherkkä ala on ja täytyy laittaa omaa rahaa kiinni, kun koulutus on aika kallis. Työt maistuu sen verran hyvältä ja muutenkin elämä, katsotaan, Pulli pohtii.

Pulli on innostunut monien muiden tavoin TikTokista, jonne hän tekee huumoripainotteisia videoita. Pullilla on palvelussa jo yli 50 000 seuraajaa.

– Minulla oli muutamia hauskoja videoita, mitkä halusin jakaa jonnekin. Joku mainitsi TikTokista ja mietin, että voisiko ne sopia sinne. Ajattelin laittaa sinne vähän erilaisen huumorikärjen ja ihan kivasti videot ovat lähteneet. TikTokissa voi saavuttaa lyhyessä ajassa isonkin yleisön.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat