Jymy-yllätys! Markku Pullin roolihahmo Joonatan Sievinen palaa Pihlajakadulle: "Tähdet olivat varmaan kohdallaan"

2:50
Markku Pullin näyttelemä Joonatan Sievinen palaa Salkkareihin! Onko luvassa jäätävä jälleennäkeminen? Katso haastattelu!

Salatut elämät -sarjaan vuosien tauon jälkeen palaava Markku Pulli paljastaa MTV Uutisten haastattelussa, kuinka päätös paluusta syntyi.

Salatut elämät -sarjan syyskausi alkaa pian, ja tuttuun tapaan ohjelman pressipäivässä julkistettiin myös uusia kasvoja sekä muutama Pihlajakadulle saapuva paluumuuttaja.

Paluun tekee monen vuoden tauon jälkeen myös Markku Pullin näyttelemä Joonatan Sievinen, joka oli mukana sarjassa vuodet 2007–2015.

– Sitä, miten paluu tapahtuu, en tule enempää kommentoimaan. Se jää nähtäväksi, Pulli kommentoi salaperäisesti paluutaan MTV Uutisille.

Vaikka moni vanha hahmo on poistunut sarjasta ja tilalle on tullut paljon uutta väkeä, on Pullin paluu Pihlajakadulle sujunut erinomaisesti.

– Vaikka välissä oli 5–6 vuotta, tuntuu kuin ei olisi poissa ollutkaan. Minut otettiin tosi lämpimästi vastaan ja oli tosi mukavaa päästä taas tänne tekemään duunia, hän kiittelee.

Keväällä Big Brotherin julkkiskaudella nähty Pulli kertoi aiemmin kesällä MTV Uutisille, ettei ole Salkkareista lähdettyään näytellyt, vaan keskittynyt täysin muun alan töihin. Tähtäimessä on myös uusi ammatti.

– Vaikka en ole ollut, telkkarissa elämä on jatkunut ja olen nauttinut siitä, lentäjäksi opiskeleva Pulli totesi.

– Yksityislentäjän lupakirjan sain suoritettua. Se on ensimmäinen etappi. Haaveissa on päästä liikennelentäjäksi.

Video: Keskustelupalstoilla spekuloidaan jatkuvasti entisten Salkkarit-näyttelijöiden parisuhdestatusta – näin Markku Pulli vastaa polttavaan kysymykseen

2:18

Opiskelut olivat Pullin mukaan otollisessa vaiheessa, kun paluu Salkkareihin tuli puheeksi.

– Ajankohta oli itselleni otollinen kouluhommien ja muiden kanssa, joten ajattelin, että miksipä ei. Tähdet varmaan olivat kohdallaan, hän kertoo siitä, kuinka päätyi takaisin Pihlajakadulle.

Katso Markku Pullin haastattelu MTV Uutiset Livestä!

9:03

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja