Markku Pulli muistelee vuosien takaista kohtaamista Salkkarit-katsojan kanssa: "Kävin hakemassa humalaisen nuorukaisen kyytiin…"

Lasse ilahtuu Joonatanin ilmestyessä oven taakse 1:02
Tällaisissa tunnelmissa Joonatan palasi viime vuonna pitkän tauon jälkeen Pihlajakadulle

Salkkarit-tähti Markku Pulli muistelee vuosia sitten sattunutta erikoista tapahtumaa.

Näyttelijä Markku Pulli palasi viime vuonna Salatut elämät -sarjaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Joonatan Sievisen roolia tähdittävä mies esiintyi Salkkareissa ensimmäisen kerran jo vuonna 2007.

Pulli kertoo MTV Uutisille, että fanit ovat olleet mielissään Joonatanin paluusta.

– Yleisesti Joonatan on ollut aika tykätty hahmo. Moni voi varmaan jotenkin samaistua (häneen). Se on aina ollut semmoinen toheltaja ja tekee hauskoja asioita. Siitä on tullut hyvää palautetta, Pulli kertoo.

Pullin Salkkarit-uralle mahtuu lukuisia kohtaamisia sarjan katsojien kanssa. Yksi monia vuosia sitten tapahtunut kohtaaminen on jäänyt ylivoimaisesti kirkkaimpana näyttelijän mieleen. Tuolloin elettiin aikaa, kun Pulli ajoi näyttelijäntyönsä ohella taksia.

– Se oli joku yövuoro. Kävin hakemassa semmoisen humalaisen nuorukaisen kyytiin, Pulli pohjustaa.

Näyttelijä kertoo takapenkilleen istahtaneen nuorukaisen vilkuilleen häntä taustapeilin kautta vihainen ilme kasvoillaan. Matkan aikana Pullilla oli aavistus, että pian tulee tapahtumaan jotain. Mielessä kävi jopa ryöstetyksi joutuminen.

Ajomatka sujui lopulta tavallisesti ja nuorukainen pääsi turvallisesti määränpäähänsä.

– Sitten hän maksoi sen matkan ja minä toivotin hänelle hauskaa iltaa. Hän oli lähdössä juuri pois ja tokaisi, että "Ei perhana, olen varmaan niin humalassa, että taksikuski näyttää Salkkareiden Joonatanilta". Sitten se lähti kävelemään, Pulli muistelee.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat