Mainos

Marjayrittäjä hämmentyneenä poliisioperaatiosta: Mielestäni kaikki on kunnossa

Marjayrittäjä Matti Hankonen ei tiedä, mitä poliisi tutkii ja miksi. Keskisuomalainen kertoo, että poliisi on alkanut selvittää thaimaalaisten marjanpoimijoiden olosuhteita Hankasalmella sijaitsevalla marjatilalla.

– En osaa kommentoida tätä asiaa. Selvityksen alla tämä on, varmaan joku syy löytyy. Poliisi ei kuitenkaan ole minua vielä jututtanut., sanoo Matti Hankonen MTV:lle.

– Parisataa thaimaalaista marjanpoimijaa minulla on. He ovat täällä noin kolme kuukautta. Suurin osa on vanhoja tuttuja, osa on uusia työntekijöitä. Nyt poimitaan puolukoita ja rouskuja, suppilovahveroaika on myös käsillä.

Tutkintapyyntö poliisille

Hankasalmella ihmeteltiin eilen poliisioperaatiota, joka poliisin mukaan liittyy marjanpoimijoiden olosuhteisiin liittyvään esitutkintaan. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eila Koivuniemi kertoi operaation käynnistyneen poliisille syyskuun puolivälissä tehdyn tutkintapyynnön perusteella.

Marjayrittäjä ei tiedä mistä on kyse ja on odottavalla kannalla. Yrittäjän puhelin soi jatkuvasti. Matti Hankonen on pyörittänyt marjabisnestä vuodesta 2007.

– Kyllä mielestäni kaikki on kunnossa. Poimijat asuvat liikuteltavissa majoitteissa, jotka on tehty linja-autoista ja isoista perävaunuista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.