Marja Hintikka kommentoi häkellyttävää Hunks-yllätystä: "Huh huh"

Marja Hintikka saa yllätyksen Hunks-tanssiryhmältä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa 1:43
Katso videolta, kuinka Marja yllättyy Hunksien show'sta!

Laulu rakkaudelle -ohjelman juontaja Marja Hintikka sai kokea unohtumattoman yllätyksen ohjelman viidennessä jaksossa.

Jaksossa nähtiin tilanne, jossa juontaja Marja Hintikka luulee kutsuvansa lavalla radiojuontaja Esko Eerikäisen, mutta lavalle asteleekin muusikko, tuottaja Leri Leskinen, joka vie Hintikan yllätettävän tuoliin istumaan.

Hintikka sai kokea unohtumattoman show’n Scandinavian Hunksien esittämänä. Hän kommentoi yllätystään Instagram-julkaisun yhteydessä.

– Olen tästä niin kiitollinen, ihmeissäni ja häkeltynyt, etten melkein kestä! Enkä nyt paljasta sisällöstä enempää, mutta olihan se nyt huh huh! Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos, Hintikka kommentoi tuliemojien kera.

Yllätyksen takana on Marjan ystävä Anna-Maria Balk. Heidän ystävyytensä on alkanut jo 90-luvun puolessa välissä ja kaksikko opiskeli samaan aikaan Kallion ilmaisutaidon lukiossa ja Muotoiluinstituutissa. Nuoret neidot fanittivat Scandinavian Hunks -tanssiryhmää.

– Ja ihanaltahan se tuntuu! Ja aivan ihmeelliseltä ja liikuttavalta, että minun vuokseni on nähty sellainen vaiva. Kiitos rakkaat, ihanat, maailman parhaat ystäväni, jotka ylititte itsenne tätä varten, Hintikka kirjoittaa.

Katso videolta, kuinka Marja Hintikka yllättyy Hunksien esityksestä!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat