Marja Hintikka julkaisi harvinaisen kuvan tyttärestään – poseeraavat herkässä otoksessa

2:08
Marja Hintikka vuosipäivästä.

Marja Hintikan kuva kerää ihastusta sosiaalisessa mediassa.

Suosikkijuontaja Marja Hintikalla on töiden lisäksi myös tärkeä rooli henkilökohtaisessa elämässään, äitinä oleminen. Hintikalla ja hänen juontajamiehellään Ile Uusivuorella on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017.

Hintikka ei liiemmin julkaise lapsistaan kuvia sosiaalisessa mediassa, saatikka esittele heitä julkisuudessa. Nyt hän julkaisi kuitenkin harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa Instagram-tilillään

Mustavalkoisessa kuvassa Hintikka pitää hellästi tytärtään sylissä. 

– Tyttäreni, Hintikka kirjoittaa kuvan yhteyteen lisäten kuvatunnisteeksi äitiys. 

Hintikan seuraajat ihastelevat herkkää otosta. 

– Voi miten rakkaudentäyteinen ja kaunis kuva, somessa ihastellaan. 

– Ihana kuva. Kertoo kaiken, seuraaja ihastelee. 

Neljää päivää sitten Hintikka julkaisi Instagram-tilillään kuvan kaikista lapsistaan. Kuvassa kolmikko poseeraa pyyhkeet päällään rantaviivalla selät kameraan päin. 

– Lapsuuden kesissä oli aina jotain maagista. Omissa lapsissa parasta on se, että tuosta taianomaisuudesta saa palan takaisin. Heidän tulonsa jälkeen omatkin kesät ovat tulleet maagisiksi taas. Rakastan näitä pieniä taikatonttuja. Ihanaa juhannusta ja keskikesän juhlaa kaikille, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Hintikka on kertonut sosiaalisessa mediassa tarvitsevansa väliajoin jaksamisensa kannalta omaa aikaa, kun hänen työnsä on yltiösosiaalista ja kotona eletään ruuhkavuosia.

Hintikka uskoo, että hän ei ole ainoa vanhempi, joka ajattelee samoin. Hän on kuitenkin huomannut, että moni vanhempi kokee syyllisyyttä asiasta.  

– Ympärillä myös hoetaan jatkuvasti, että "nauti nyt, tämä aika ei tule takaisin". Tai pahimmassa tapauksessa tokaistaan, että "itsepä lapsia halusit, mikset nyt jaksa olla heidän kanssaan". Ja kas, kun näillä asioilla ei ole mitään tekemistä keskenään – etteivätkö lapset olisi tärkeintä maailmassa ja heitä rakastaisi enemmän kuin mitään. Vanhemmuus on maailman vaativin ja intensiivisin homma, vaikka sen hoitaisi kuinka rennosti, hän kirjoitti Instagram-postaukseensa

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja