Marie, 19, paljastaa kuinka yhteiselo sujui huippumallikokelaiden kesken: "Aluksi oli hieman..."

Huippumalli haussa tulee taas! Tässä ovat uudet mallikokelaat 34:34
Huippumalli haussa -tähdet paljastettiin – tutustu videolla kisaajiin

Marie hehkuttaa Huippumalli haussa -ohjelman tuotannossa tapaamiaan ihmisiä.

19-vuotias Sipoosta kotoisin oleva Marie nähdään Huippumalli haussa -kilpailijana. Hän kertoo MTV Uutisille seuranneensa aktiivisesti ohjelman sekä yhdysvaltalaista että kotimaista versiota. Marie on kertomansa mukaan tehnyt aiemmin mallin hommia harrastepohjalta, muttei koskaan aiemmin ammattimaisesti. 

Haastavinta ohjelmassa hänen mukaansa on ollut pitää itsensä kasassa ja jaksaa pitkien, tapahtumarikkaiden päivien ajan. 

– On paljon haasteita, mutta tuntuu, että kaikista on tähän mennessä selvitty. 

Marie hehkuttaa tuotantoryhmän hyvää hetkeä ja kertoo uskovansa, että monien mallikokelaiden kanssa ystävyys jatkuu myös ohjelman jälkeen. 

– Toki myös se on ollut ihanaa, että on ylipäätään päässyt tähän kisaan ja tavannut tunnettuja ihmisiä. On ollut vaan niin fiiliksissä, että on päässyt tällaisten ihmisten kanssa tekemään töitä. 

Yhdessä asuminen mallitalossa on myös luonnistunut, vaikka aluksi yhteinen arki hakikin Marien mukaan hieman muotoaa. 

– Aluksi oli hieman, ei nyt kissatappelua mutta vähän muun muassa niin, että jokainen vaati sitä omaa aikaa ja tilaa. Siinä kun sitä haettiin ja nyt kun on saatu se homma toimimaan ja kaikki menee tosi hyvin siellä. On kivaa elää kaikkien kanssa yhdessä ja heitettiin ihan läppääkin, että voitaisiin jäädä kaikki yhdessä asumaan tuonne. 

Saara Sihvonen ja Veronica Verho arvioivat, millainen on uusi Huippumalli haussa -tuotantokausi:

Kansainvälinen huippumalli haussa 7:07

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat