Jarrah, 24, ei kaihda julistaa suurinta tavoitettaan: "Tähtään kansainväliselle uralle"

Kansainvälinen huippumalli haussa 7:07
Saara Sihvonen ja Veronica Verho arvioivat, millainen on uusi Huippumalli haussa -tuotantokausi

Jarrah tavoittelee täysillä huippumallin uraa Huippumalli haussa -ohjelman myötä.

Kun espoolaiselta Jarrahilta, 24, kysyy miksi hän lähti mukaan Huippumalli haussa -ohjelmaan, ei vastausta tarvitse kauaa odottaa. 

– Koska haluan huippumalliksi. Tähtään kansainväliselle uralle, erityisesti runwaylle ja editorialiin, Jarrah kertoo MTV Uutisille. 

Haastavaa kuvauksissa Jarrahin mukaan on ollut niiden intensiivisyys sekä se, että yllätyksiä on nurkan takana jatkuvasti. Mukana olevat ihmiset ovat toimineet tarvittavana piristyksenä pitkien päivien aikana, ja Jarrah kuvaileekin mallikokelaiden kesken vallitsevan varsin hyvä yhteishenki. 

– Tottakai alussa piti tutustua ihmisiin, mutta ei ole mitään isompia juttuja ollut. Eikä oikeastaan pieniäkään, että ollaan kaikki pystytty käymään läpi ja puhumaan. Ja olen kyllä ystävystynyt tosi monen kanssa. 

Huippumallin on Jarrahin mukaan oltava kiinnostunut luovista asioista ja haluavan erityisesti olla osana luovaa projektia. Hän mainitsee omiksi parhaiksi puolikseen oppimiskykynsä sekä nöyryytensä. 

– Myös mussa on semmoinen luova puoli. Päästän sitä enemmän irti koko ajan ja se on varmasti hyvä etu tässä. 

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat