Maria Veitola vierailee Sara Siepin luona Yökylässä-ohjelmassa – muistatko vielä tämän kaksikon välejä kuumentaneen haastattelun?

Maria Veitola vierailee seuraavassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa somevaikuttaja Sara Siepin luona. Nähtäväksi jää, ottavatko he puheeksi vuoden 2018 haastattelun. 

Toimittaja-juontaja Maria Veitola yökyläilee Yökylässä Maria Veitola -ohjelmansa uudella kaudella somevaikuttaja Sara Siepin luona ja pääsee tapamaan myös Siepin miesystävän jalkapalloilija Pyry Soirin. Jakso on nähtävissä MTV Katsomossa torstaina 29.2.

Siepin ja Veitolan välillä on tiedettävästi yhä selvittämätön tilanne, joka tapahtui vuonna 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Sieppi oli ohjelman kuudennella kaudella vieraana ja Veitolan haastateltavana

Sieppi kertoi pian lähetyksen jälkeen olleensa tyytymätön haastatteluun. Hän kirjoitti blogissaan kokevansa, että hänen ja Veitolan sopimat yksityiskohdat haastattelua koskien eivät toteutuneet lähetyksessä.

– En osaa oikein kuvailla edes sitä tunnetta, mitä kävin heti ensimmäisten minuuttien aikana läpi. Oloni oli kai sanalla sanoen hämmentynyt. En halua mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta sanotaan näin, että millään, mitä olimme bossladyn kanssa sopineet, ei enää ollut mitään merkitystä. Kysymykset, jotka olimme käyneet etukäteen läpi, väistivät provosoivempien tieltä, Sieppi kirjoitti tuolloin. 

Sieppi kertoi kokeneensa, että hänelle asetettiin haastattelussa jonkinlainen ansa.

– Tuntui siltä, että mulle asetettiin jokin ansa. Ennen lähetystä fiilis oli lämmin ja sydämellinen, mutta kun suora alkoi, tilanne oli kaikkea muuta. Olin melko järkyttynyt, että kirjaimellisesti yksikään kysymys ei liittynyt siihen, mistä alunperin puhuttiin, Sieppi totesi.

Veitola ihmetteli tuolloin MTV:lle haastattelusta aiheutunutta kohua. Hän kertoi olevansa hämmentynyt siitä, että Sieppi loukkaantui hänen tekemästään haastattelusta. Veitola kertoi Siepin lähteneen suorasta lähetyksestä pois hyvillä mielin.

– Laitoin hänelle vielä lähetyksen jälkeen viestin, jossa kiittelin haastattelusta ja toivotin hänelle hyvää syksyä. Myöhemmin sain häneltä vastaukseksi viestin, jossa hän kertoi, että haastattelusta jäi hänelle huono fiilis. Se tuntui hirveältä, Veitola kertoi vuonna 2018.

Veitola tunnetaan suorasanaisena, joten nähtäväksi jää, nostetaanko kissa pöydälle ohjelmassa. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat