Maria Veitola on pitänyt puolisonsa kanssa yhtä 10 vuotta – harvinainen yhteiskuva: "Rakastaminen on sitkeyslaji"

4:25
Maria Veitola saa päivittäin yökyläkutsuja kaiken ikäisiltä – ihmetteli MTV:n haastattelussa, miksi eräästä ohjelmassa nähdystä paljastuksesta ei noussut isompaa kohua

Suosikkijuontaja Maria Veitola kirjoittaa Instagramissa pitkän parisuhteen haasteista.

Juontaja Maria Veitola julkaisi Instagram-tilillään näyttävän, mustavalkoisen perhepotretin. Juhlavalle otokselle oli hyvä syy, sillä Veitola paljastaa kuvatekstissä pitäneensä yhtä Jotti-puolisonsa kanssa jo kymmenen vuotta.

– Käytiin ottamassa juhlan kunniaksi wet plate -perhepotretti meidän rakkauden hedelmän, Taiston kanssa. Taisto täyttää kohta yhdeksän ja se kertoo siitä, kuinka nopeasti me alussa edettiin, Veitola kirjottaa.

Veitola kertoo päivityksessään, että kyseessä on hänen elämänsä pisin parisuhde. Samalla hän pohtii pitkän parisuhteen aikana tulleita haasteita. Hän myöntää, että oman mausteensa tilanteeseen on antanut hänen oma ja rakas työnsä, joka on tuonut elämään paljon paineita ja "monenlaista retuutusta".

– Onneksi on perhe, ilman en aina jaksaisi. Rakastaminen on sitkeyslaji. Niin myös pitkä parisuhde. Joskus on helpompaa sietää toisen ärsyttäviä piirteitä kuin omia, jotka yhteiselo tuo esille. Luottamus, lojaalius ja tasa-arvoinen arki ovat mulle elintärkeitä elementtejä. Samoin se, että molemmilla on myös ihan omia juttuja. Kaikkea ei tarvitse jakaa, Veitola summaa.

– Jos oltaisiin naimisissa, tää taitaisi olla tina- tai posliinihääpäivä, mutta kun ei olla, ni sit vaan HYVÄ ME!, hän päättää kirjoituksensa.

Veitola ei vielä tammikuussa MTV Uutisten haastattelussa pystynyt paljastamaan, tuleeko hänen juontamalleen huippusuositulle Yökylässä-ohjelmalle jatkoa. Hän kuitenkin sanoi itse toivovansa sitä kovasti.

– Sanon aina, että toivottavasti saan tehdä sitä vanhaksi mummeliksi asti, eli toivottavasti. Kyllähän sitä on paljon katsottu, ja paljon on vielä yökyläilypaikkoja olemassa, hän toteaa salaperäisesti.

Toivelistalla on edelleen yökyläreissu presidenttiparin luo, mutta Veitola heittää ilmoille myös toisen toiveen.

– Haluaisin tosi kovasti myös Sanna Marinille yökylään, mutta hän on yhdestä jos toisestakin syystä aika kiireinen näinä päivinä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja