Maria Veitola: Olen tyytyväinen suomalaisten tyyliin

Maria Veitolan juontaman Muotitietoisen viimeinen jakso nähdään AVAlla maanantaina 14. tammikuuta. Veitola kertoo AVAlle, mitä mieltä on suomalaisten tyylistä.

AVAn Muotitietoinen-ohjelman juontaja, toimittajana ja talk show -juontajanakin tutuksi tullut Maria Veitola kertoo AVAlle mielipiteensä suomalaisten tyylistä.

– Suomalaisten tyyli on aika moninaista. Riippuu tietysti mistä katsoo, mutta Suomessa on varmaan rohkeampaa pukeutumista kuin monessa paikkaa. Täällä on mielettömästi todella persoonallisia pukeutujia. Suomessa on mielestäni ollut todella pitkään erittäin vahvaa alakulttuureihin viittaavaa pukeutumista. Täällä näkee kadulla vieläkin paljon keesejä, fiftarijengiä ja ties mitä, Veitola iloitsee.

Veitola muistuttaa, että Suomessa sääolosuhteita ei oikein voi jättää huomioimatta.

– Suomalaisia aina mollataan pukeutujina, mutta tavallaan ymmärrän myös sen, että Suomessa kun eletään, niin ei halua niitä rahojaan välttämättä laittaa megakorkkareihin ja silkkivaatteisiin. On ehkä käytännöllisempää että on Crocsit ja joku Gore-Tex-asu, koska täällä sää on mikä on. Suomalaisella talvella ja huippumuodilla on keskenään tosi vähän tekemistä, Veitola toteaa.

Juontaja ei ole kiinnostunut kritisoimaan suomalaisten tyyliä. Hänen mielestään jokainen saa pukeutua juuri niin kuin itse haluaa.

– Olen ihan tyytyväinen suomalaisten tyyliin. Mielestäni ihmiset saavat pukeutua miten vaan, se ei minun silmää haittaa. En koe kovin kiinnostavana arvostella ihmisten pukeutumista, minusta on hyvä, että ihmiset pukeutuvat juuri niin kuin haluavat, siitä vaan. Mieluummin tietysti aina saisi pukeutua rohkeammin, Veitola kannustaa.

MUOTITIETOINEN – viimeinen jakso AVAlla maanantaina 14. tammikuuta klo 21. Uusinta torstaina ja lauantaina klo 17.30.

AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja