Maria, 21, on yksi Love Islandin yllättäjänaisista – yksi miestyyppi on hänelle täysi turn off

Love Island -sinkku Maria haastattelussa 4:12
Videolla Maria kertoo, millaisesta parisuhteesta hän haaveilee ja mitä outoa tapaa hän harrastaa myös julkisilla paikoilla.

Maria haki Love Island Suomi -ohjelmaan ystäviensä pitkäjänteisen kannustuksen avittamana.

Maria, 21, saapuu Love Island Suomi -ohjelman villaan yhdessä toisen sinkun Mikaelan kanssa kauden neljännessä jaksossa 8. kesäkuuta. 

Maria kertoi MTV Uutisille paikan päällä Espanjassa ennen rakkauden saarelle astumistaan päättäneensä hakea mukaan ohjelmaan ystäviensä ansiosta, jotka olivat kannustaneet tätä hakeutumaan rakkauden saarelle jo hyvin pitkään.

– He kun ovat kuunnelleet näitä sinkkutarinoitani sekä deittistooreja ja hokeneet, että nyt menet tuonne, tuo olisi niin sinun paikkasi.

Rakkauden saarelta Maria toivoo tietenkin löytävänsä kumppanin. Hän kuvailee olevansa itse “täysin parisuhdeihminen” deittailupersoonan sijaan.

Maria kuvailee ihastuvansa erityisesti tunneälykkäisiin miehiin.

– Jotka ovat todella lempeitä, mutta ehkä sellaisella vivahteella, että koviksia muille, ja sitten minulle sellainen herkkis.

Yksi asia miehessä puolestaan on Marialle äärimmäisen iso turn off.

– Sanoisin iso ego, se on paha. Iso ego ja sellainen itsekäs, ja että pitää esittää, ettei voi näyttää tunteita ja pitää esittää liian kovaa. Se on vähän luotaantyöntävää.

Videolla Maria kertoo, millaisesta parisuhteesta hän haaveilee ja mitä outoa tapaa hän harrastaa myös julkisilla paikoilla.

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla klo 22:35. Jaksot myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat