Mari Valosaari avautuu silikonirinnoilla imettämisestä – jopa lääkäri kiinnostui asiasta

Fitnesskaunotar Mari Valosaari kirjoittaa tuoreessa blogipostauksessa imettämisestä silikonirintojen kanssa.

Ava-kanavan Fitnesspäiväkirjat-sarjan ensimmäiseltä kaudelta tuttu Mari Valosaari sai toisen lapsensa hiljattain. Hän kertoo nyt Kaksplus-sivuston blogissaan kokemuksistaan imettämisestä silikonirintojen kanssa.

– Onnistuuko imettäminen, jos on silikonirinnat? Voiko silikonien kanssa imettää? Tuleeko maitoa normaalisti, kun on implantit? Näitä kysymyksiä on mulle esitetty todella monta kertaa, jopa lääkärin toimesta. Mikä tietenkin on ihan hyvä kysymys, koska voisihan jotain olla viallakin, Mari kirjoittaa.

Räppäri Jontte Valosaaren kanssa naimisissa oleva Mari kertoo ottaneensa silikonirinnat 21-vuotiaana. Hän kirjoittaa kahden lapsen imettämisen onnistuneen implanteista huolimatta mutkattomasti.

– Mulla on ainakin onnistunut ja vieläpä todella hyvin. Mulla on myös monta ystävää joilla on silikonit ja heillä imetys on myös sujunut.

– Toistaiseksi en ole törmännyt keneenkään jolla implantit olisivat olleet imetyksen esteenä. Toki se voi olla mahdollistakin, mutta oletan sen olevan harvinaista, Valosaari pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat