Huuhkajat kaatoi Ranskan upean esityksen jälkeen – näin huima ottelu eteni

Huuhkajat kaatoi Ranskan 2-0-lukemin keskiviikon harjoitusottelussa. MTV Urheilu seurasi ottelua hetki hetkeltä.

Ranska-Suomi 0-2 (0-2)

2. jakso

Ottelu päättyy! Suomi voittaa 2-0-lukemin Marcus Forssin ja Onni Valakarin osumilla!

90+3. min: Griezmann saa pallon pilkun tuntumassa, mutta ranskalaistähden kuti viuhuu ohi maalin. Jorosen maali on yhä koskematon.

90. min: Neljä minuuttia lisäaikaa.

89. min: Martial laukoo tulisesti, mutta pallo viuhuu yli maalin.

88. min: Ranska painaa päälle, mutta ei pääse maalipaikoille. Suomen puolustus on täyttä rautaa.

80. min: Suomi ja Ranska suorittavat kumpikin pelaajavaihdon. Teemu Pukki korvaa kentällä Rasmus Schüllerin. Raphael Varane tulee puolestaan Clement Lengletin tilalle.

79. min: Ranska rakentelee hienon maalipaikan, kun Martial nostaa pallon Kantelle. Kanten tulinen kuti viuhuu kuitenkin ohi.

76. min: Kurt Zouma pääsee puskemaan vaarallisesti kulmapotkusta, mutta pusku kimpoaa pompun kautta yli maalin.

75. min: Suomi vaihtaa Onni Valakarin ja Leo Väisäsen pois kentältä. Paulus Arajuuri ja Robert Taylor sisään.

71. min: Ranska vaihtaa Leo Duboisin pois kentältä. Tilalle tulee Ruben Aguilar.

70. min: Marcus Thuram laukoo voimalla kohti maalia, mutta Joronen torjuu varmasti.

65. min: Suomi vaihtaa: Kentältä pois Rasmus Karjalainen, Juhani Ojala ja Ilmari Niskanen. Kolmikon korvaa Nikolai Alho, Glen Kamara ja Joona Toivio.

56. min: Ranska suorittaa triplavaihdon. Kentältä astelevat pois Olivier Giroud, Wissam Ben Yedder ja Paul Pogba. Tilalle saapuvat N'Golo Kante, Antoine Griezmann ja Anthony Martial.

55. min: Suomella on tällä hetkellä hyvä ote pelistä. Ranska ei ole saanut kiriään vielä lainkaan käyntiin.

49. min: Suomi on lähellä siirtyä jo 3-0-johtoon. Joni Kauko laukoo tulisesti, mutta Mandanda torjuu laukauksen tolpan juuresta.

48. min: Suomi saa jälleen vapaapotkun hyvältä etäisyydeltä. Valakarin laukaus osuu kuitenkin jälleen muuriin.

Toinen jakso on käynnissä!

1. jakso

45:00: Tuomari viheltää pilliinsä! Huuhkajat johtaa Ranskaa 2-0-lukemin. Suomen maaleista vastasivat ensimmäistä otteluaan A-maajoukkueessa pelaavat Marcus Forss ja Onni Valakari.

43. min: Suomi pelaa tällä hetkellä todella ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Ranskan peli on tällä hetkellä täysin hakusessa.

37. min: Valakarin vapari lähtee napakasi, mutta pallo kimpoaa muurin kautta päätyrajasta yli.

36. min: Suomi saa vapaapotkun vaarallisesta paikasta, kun Paul Pogba repii maalinteossa onnistuneen Valakarin nurmen pintaan.

35. min: Ranska luo vaarallisen paikan Huuhkajien maalille, mutta Suomi selvittää tilanteen viime hetkellä Leo Väisäsen johdolla.

30. min: MAALI! SUOMI 2-0! Onni Valakari saa vasemman jalkansa vapaaksi ja täräyttää pallon upealla tavalla yläkulmaan! Suomi johtaa Ranskaa 2-0!

28. min: MAALI! SUOMI 1-0! Ranska menettää pallon keskikentällä ja Marcus Forss karkaa läpiajoon. Forss on maalipaikassa jäätävän varma ja iskee pallon verkkoon!

22. min: Sissoko pääsee täräyttämään volleysta, mutta laukaus viuhuu yli maalin.

21. min: Ranska luo nyt jatkuvasti painetta kohti Suomen maalia, mutta toistaiseksi Jorosen vartioima maali on pysynyt koskemattomana.

17. min: Thuram on jälleen pahanteossa. Dubois keskittää pallon upeasti Thuramille, jonka viimeistely-yritys suuntautuu Suomen onneksi ohi maalin.

15. min: Ranska on erittäin lähellä johtomaalia, kun ensimmäistä maaotteluaan pelaava Marcus Thuram puskee pallon kulmapotkusta ylärimaan.

12. min: Lucas Digne laukoo kaukaa, mutta Jesse Joronen kaappaa kudin helposti syliinsä.

10. min: Ranska on ottanut pallonhallinnan itselleen, mutta Suomen puolusmuoto on pitänyt kuitenkin Ranskan hyvin aisoissa tähän asti.

5. min: Karjalainen pääsee laukomaan, mutta laukaus kimpoaa puolustuksesta päätyrajasta. Suomen kulmapotku on kuitenkin heikko ja Ranska purkaa tilanteen.

Peli on käynnissä!

Kello 22.05: Joukkueet ovat saapuneet kentälle ja on kansallishymnien aika!

Kello 22.00: Kymmenen minuuttia ottelun alkuun!

Kello 21.45: Ranska on ollut edellisissä otteluissaan vahva. Joukkueen tappioton putki on venynyt jo 12 otteluun.

Kello 21.30: Suomi ja Ranska kohtasivat edellisen kerran vuoden 2013 lokakuussa pelatussa MM-karsintaottelussa. Tuolloin Ranska otti tylyn 3-0-voiton.

Kello 21.18: Ranskakin lepuuttaa ottelussa ykköstähtiään, mutta avauskokoonpano vilisee silti maailman huippupelaajia.

Kello 21.05: Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva lepuuttaa illan ottelussa avainpelaajiaan. Avauskokoonpanossa nähdään kaksi debytanttia, kun Forss ja Valakari pelaavat ensimmäisen ottelunsa Huuhkajissa.

Kello 21.03: Oikein mukavaa keskiviikkoiltaa ja tervetuloa liveseurannan pariin! Huuhkajat hyökkää tänään Ranskan kimppuun! Peli käynnistyy reilu tunnin kuluttua.