Marc Anthonyn ja Nadia Ferreiran esikoisen nimi julki 1-vuotissyntymäpäivänä

Muusikko-näyttelijä Marc Anthonyn, 55, ja hänen vaimonsa Nadia Ferreiran, 25, ensimmäinen yhteinen lapsi täytti 12. kesäkuuta vuoden. Ferreira paljasti esikoisensa syntymäpäivänä Instagramissa ensimmäistä kertaa tämän nimen. 

Muusikko-näyttelijä Marc Anthony, 55, ja hänen vaimonsa Nadia Ferreira, 25, juhlistivat yhteisen esikoispoikansa ensimmäistä syntymäpäivää 12. kesäkuuta. Ferreira on julkaissut hellyttävän kuvan Instagramissa lapsensa tärkeänä päivänä. 

– Tänään on kulunut vuosi siitä, kun tulit maailmaan opettamaan minulle niin monia asioita. Yksi niistä on suurin rakkaus, joka on olemassa. Olla äitisi, poikani. Ei ole mitään keinoa selittää sitä ääretöntä rakkautta, jota tunnen sinua kohtaan, ja sitä jännitystä, jota tunnen seuratessani kasvuasi ja opettaessani sinulle uusia asioita joka päivä. Hyvää syntymäpäivää elämäni suurimmalle siunaukselle. Rakas Marco, Ferreira kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisussaan Ferreira tuli samalla paljastaneeksi ensimmäistä kertaa poikansa nimen Marco. 

Kuvassa Ferreira pitää Marcoa sylissään ilmapallojen ja muiden juhlakoristeiden keskellä. 

Ensimmäisen kuvan pojastaan Ferreira ja Anthony jakoivat maaliskuussa, kun Marcolle tuli ikää yhdeksän kuukautta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huhut Anthonyn ja Ferreiran suhteesta alkoivat vuonna 2022, kun he näyttäytyivät julkisesti yhdessä Mexico Cityssä. He vahvistivat suhteensa myöhemmin samana vuonna julkaisemalla yhteisen selfien Instagramiin. 

Pari meni naimisiin tammikuussa 2023 Miamissa, Floridassa. Juhlissa olivat vieraina muun muassa David  ja Victoria Beckham. David toimi myös Anthonyn toisena bestmanina. 

Anthonylla on kuusi lasta entuudestaan aiemmista suhteistaan. Hänellä on tytär Arianna, 30, ja poika Chase, 28, entisen tyttöystävänsä Debbie Rosadon kanssa, pojat Cristian, 23, ja Ryan, 20, entisen vaimonsa Dayanara Torresin kanssa sekä kaksoset Emme ja Maximilian, 16, entisen vaimonsa artisti Jennifer Lopezin  kanssa.

Lähde: ET Online

Lue myös:

    Uusimmat