Marc Anthony meni neljättä kertaa naimisiin – toinen bestmaneista oli David Beckham

Artisti Marc Anthony ja malli Nadia Ferreira sanoivat toisilleen tahdon.

Muusikko Marc Anthony, 54, ja malli Nadia Ferreira, 23, menivät naimisiin 28. tammikuuta Pérez Art Museumissa Miamissa.

Juhlissa oli läsnä monta julkisuudesta tunnettua henkilöä, kuten seurapiiripariskunta David  ja Victoria Beckham, näyttelijä Salma Hayek sekä laulajat Luis Fonsi ja Maluma. David oli Anthonyn bestman Carlos Slimin kanssa.

Victoria Beckham jakoi vastanaineista Anthonysta ja Ferreista kuvan Instagramissa.

– Onnea herra ja rouva Muniz! Rakastamme teitä molempia niin paljon ja oli todella kunnia olla osa tärkeää päiväänne ja juhlia rakkauttanne! Pusuja Marc ja Nadia, Victoria kirjoitti hääparin kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tärkeänä päivänään Ferreiralla oli hääpuku, jossa oli kauniita pitsiyksityiskohtia ja pitkä laahus. Anthony pukeutui puolestaan Christian Dioriin.

Läsnä olivat muun muassa Anthonyn kaksi poikaa Cristian ja Ryan, jotka hänellä on entisen vaimonsa Dayanara Torresin kanssa.

Ei ole tietoa, olivatko paikalla hänen ja ex-vaimo Jennifer Lopezin kaksoset Emme ja Max tai hänen kaksi lastaan, Arianna ja Chase, ​​avioliitosta ​​Debbie Rosadon kanssa.

Anthony ja Ferreira ilmoittivat kihlautumisestaan ​​toukokuussa 2022 vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun he vahvistivat suhteensa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat