Marc-Andre Fleury odottaa Ovetshkinin kohtaamista – "Hänellä on liigan paras laukaus"

Marc-Andre Fleury: Olemme todistaneet monen olleen väärässä 5:07

Maailman kovimman jääkiekkoliigan NHL:n laajennusjoukkue Vegas Golden Knights pelaa ensimmäisellä kaudellaan Stanley Cupin finaaleissa Washington Capitalsia vastaan. Vegasia pystyssä pitänyt maalivahti Marc-Andre Fleury on ylpeä ollessaan osa tätä tarinaa.

Pääkuvan videolla Fleuryn lehdistötilaisuuden haastattelu kokonaisuudessaan.

Laajennusjoukkue Vegasilla ei ollut paineita kauteen lähtiessä.

– Kukaan ei odottanut sitä meiltä. Olen iloinen, että todistimme ihmisten luulot vääriksi. Meillä on hyvä joukkue ja kemiat kohtaavat. On ollut hyvä matka tähän asti, Fleury sanoi finaalin lehdistötilaisuudessa.

33-vuotias kanadalainen on pelannut urallaan yli kymmenen kautta Pittsburgh Penguinsissa, jonka toinen finaalipari Capitals pudotti jatkosta. Fleuryn mielestä se oli iso juttu, joka kertoo washingtonilaisesta joukkueesta paljon.

– He ovat pelanneet parhaat playoffsit, mitä olen nähnyt. Heillä on hyökkäysvoimaa ja tekevät paljon maaleja. En usko, että olemme kaukana heistä. Heillä on hyvä joukkue ja tulee olemaan varmasti haastavaa, Fleury arvioi.

Capitalsin venäläisen supertähden Aleksandr Ovetshkinin pysäyttäminen tulee olemaan Fleuryn mukaan hyvä haaste.

– Hänellä on varmaan liigan paras laukaus ja tehnyt paljon maaleja. Menen maalille ja yritän ottaa parhaani mukaan kiekkoja kiinni, Fleury tiivistää sotasuunnitelmansa.

Vegasin matkaa seurannut toimittaja: Kauhea suru ja voittamisen ilo loi sensaation 4:56

Lue myös:

    Uusimmat