Manuela Boscon tytär täytti vuosia – taiteilija julkaisi suloisia kuvia jälkikasvustaan: "Olet kaunis ja empaattinen"

1:49
Näin idyllisessä talossa Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen asuvat – katso videolta!

Manuela Bosco julkaisi ex-miehestään kuvia tyttärensä syntymäpäivätoivotuksen yhteydessä. 

Taiteilija Manuela Boscon esikoistytär Sahara täytti seitsemän vuotta. Bosco julkaisi merkkipäivän kunniaksi kauniin tekstin tyttärestään Instagram-tilillään.

– Olet hämmästyttävä valo ja helmi, joka sisältää uskomattoman voimakasta energiaa. Olet kaunis, empaattinen, suojeleva, suuntaa näyttävä isosisko, lämminsydäminen ystävä ja erittäin voimakastahtoinen tytär. Olet opettanut minua luultavasti enemmän kuin kukaan tässä maailmassa. Avullasi haluan kasvaa päivä päivältä enemmän, Bosco kirjoittaa.

Yleisurheilijana tunnetuksi tullut Bosco on merkinnyt kuvaan myös tyttärensä isän, näyttelijä Kasimir Baltzarin sekä julkaissut harvinaisen kuvan hänestä.

– Teit minusta ja isästäsi maailman onnellisimpia vanhempia, Bosco kirjoittaa tyttärestään päivityksessä.

Näet kuvat klikkaamalla nuolesta. 

Hyvissä väleissä

Baltzarilla ja Boscolla on tyttären lisäksi yhteinen poika, joka syntyi vuoden 2016 alussa. Parin suhde ei ollut pelkkää auvoista onnea, sillä he ehtivät ennen tyttären syntymää erota ja palata sittemmin yhteen.

Pariskunta erosi lopulta vuoden 2017 kesällä.

Ex-pariskunta on sosiaalisen median mukaan hyvissä väleissä.  Baltzar jakoi uudelleen ex-puolisonsa Instagram-tililtä kuvia, joissa poseeraavat lasten ja Baltzarin lisäksimyös Boscon nykyinen aviomies Tuure Kilpeläinen.

Kilpeläinen ja Bosco menivät naimisiin vuoden 2018 kesällä vain puolen vuoden seurustelun jälkeen. He saivat ensimmäisen yhteisen lapsen vuoden 2019 helmikuussa. 

Sulassa sovussa

Ensimmäisessä kuvassa lapset ja aikuiset poseeraavat yhdessä pitkän pöydän ääressä. Bosco on kirjoittanut päivityksessään siitä, kuinka tärkeää vanhempien on tulla toimeen eroperheissä. Baltzar on omalla Instagram-tilillään yhtynyt ex-vaimonsa sanoihin.

– Kuinka tärkeää ja merkityksellistä on ollut uusperheellisenä, että lasteni isät ovat niin kypsästi ja kauniisti kyenneet ajattelemaan lasten näkökulmasta elämää, ja sallineet keskinäisen vuorovaikutuksen, joka ei missään nimessä ole itsestäänselvyys. Kaikki ovat joutuneet kasvamaan ja antamaan lukuisten omien asenteiden lipua tiehensä suuremman tähden. Olen niin valtavan kiitollinen ja ylpeä teistä ja meistä, Bosco kirjoitti viime marraskuussa julkaistussa päivityksessä. 

Voit selata klikkaamalla nuolesta. 

Bosco kiitti päivityksessään nykyistä ja entistä puolisoaan. 

– Elämässä voi tapahtua ja tapahtuu kaikkea, se että edes lähtökohtaisesti pyritään kohti rauhaa ja keskinäistä ymmärrystä on niin valtavan arvokasta ja tärkeää. Eikä ainoastaan lapsille.
Yhteisen äärellä. Olemme yhtä. Kiitos ihana extended family, Bosco jatkaa kirjoituksessaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja