Manuela Bosco sai lapsen ja avioitui Tuure Kilpeläisen kanssa lyhyen seurustelun jälkeen – kertoo nyt ajatuksistaan: "Kaikki tapahtui niin nopeasti"

9:38
Manuela Bosco Huomenta Suomen haastattelussa

Kaksi vuotta sitten avioituneet Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen juhlistavat hääpäiväänsä.

Nykyisin kuvataitelijana tunnettu ex-urheilijaManuela Bosco julkaisi Instagramissa rakkaudentäyteisiä kuvia yhdessä miehensä muusikkoTuure Kilpeläisen kanssa. Kuvien yhteydessä hän kertoo, että pariskunta meni naimisiin kaksi vuotta sitten yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Bosco sai tietää odottavansa vauvaa vain päivää ennen häitä.

– Kaikki tapahtui niin nopeasti ja niin kovalla intensiteetillä. Naimisiin meno oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt.

– Olet minun selvin ja voimakkain peili. Mahtava rakkauden mestari. Rakastan ja ihailen sinua päivä päivältä syvemmin, koska saat minut ymmärtämään, että jopa kaunein rakkaus voi aina kasvaa. Saat minut muistamaan, kuka olen ja kuka sinä olet, Bosco kirjoittaa.

Bosco ja hänen muusikkomiehensä Tuure Kilpeläinen saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa helmikuussa 2019. Kilpeläisellä on kaksi lasta edellisen puolisonsa kanssa, kuin myös Boscolla.

Kilpeläinen kuvaili aiemmin MTV Uutisten haastattelussa, millainen perheen uusioperhearki on viiden lapsen kanssa.

– Siinä on joo nimenomaan koko se paletti ja se on ihan helvetinmoinen palapeli. Mutta siinä oppii semmoiseksi palapelin mestariksi, tai ainakin tekemään niitä palapelejä, vaikka useampi pala on hukassa. Se on ihan päättymätön, miljoonan palan palapeli. Yhden nurkan kun saa valmiiksi, niin joku jo hajoaa. Sellaista se on.

Bosco on entinen yleisurheilija, taiteilija ja kirjailija. Tuure Kilpeläinen tunnetaan yhtyeensä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani nokkamiehenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja