KK: Manuela Boscon näyttelijärakas: Ero repi auki vanhat haavat

Näyttelijä Manuela Boscon puoliso, näyttelijä Kasimir Balzar kertoo Kodin Kuvalehdessä tuntemuksiaan parin erosta, lapsen syntymästä ja yhteen paluusta.

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa saatiin vauvauutisia syksyllä 2013, kun tähtitanssija Manuela Bosco paljasti olevansa raskaana. Manuelan ja tämän näyttelijäpuolison Kasimir Baltzarin  Sahara-tytär syntyi huhtikuussa 2014.

Parin suhde ei kuitenkaan ole ollut pelkkää auvoista onnea, sillä he ehtivät ennen tyttären syntymää erota ja palata sittemmin yhteen.

Kodin Kuvalehden tuoreessa haastattelussa näyttelijä Kasimir Balzar kertoo lapsuudestaan ja samalla myös nykyelämästään. Samaisessa haastattelussa on mukana myös Kasimirin isä Veijo Balzar.

Kasimirin ollessa 12-vuotias hänen vanhempansa erosivat. Ero oli kova paikka nuorelle pojalle ja tunteet nousivat pintaan hänen ja Manuelan erotessa.

– Kun erosimme Saharan äidin kanssa vähän ennen lapsen syntymää, se tuntui kamalalta ja repi auki vanhoja haavoja. Ei ollutkaan perhettä. Tuntui vahvasti, että niin ei pitäisi tapahtua, Balzar kertoo lehdelle.

– Palasimme yhteen. Jos on luullut, että kaikki viedään pois, rakkaita osaa arvostaa. Kun katson lastani, tunnen puhdasta iloa ja ylpeyttä.

Lapsen syntymä on auttanut miestä myös unohtamaan lapsuutensa surut, vanhempien avioeron ja koulukiusaamisen. Vielä näyttelijä ei osaa sanoa, aikooko hän valmistella Saharaa kiusaamisen varalta.

– Tyttären synnyttyä olen alkanut eheytyä. Kaikki ne oman lapsuuden hetket, jolloin jäin sivuun.. Suru rikkoi jotain minussa. Nyt riittää, että olen läsnä Saharalle.

Lue myös:

    Uusimmat