Manuela Bosco löysi Instagramin kautta itsensä kaksoisolennon – yhdennäköisyys hämmentää: "Täytyy sanoa, että kylmikset"

11:17
Manuela Bosco avoimena urheilumaailman ongelmista.

Manuela Bosco kertoo saaneensa kylmät väreet nähtyään kuvan. 

Nykyisin kuvataitelijana tunnettu ex-urheilija Manuela Bosco julkaisi eilen (26.5.) Instagram-tilillään vanhaa aikaa henkivän mustavalkokuvan itsestään.

Hänen seuraajansa kertoo kommenttikentässä löytäneensä Boscon kaksoisolennon, joka muistuttaa jopa pelottavan paljon häntä.

– Katsoin erästä ohjelmaa, jossa kerrottiin mm. Englannin kuninkaallisista ja kuninkaallisten sukujen lonkeroista Euroopassa. Säpsähdin, kun ruutuun lävähti kuva Ksenia Romanovista.. Varmasti muutkin ovat huomanneet yhdennäköisyytenne, seuraaja kommentoi. 

Bosco riensi oitis katsomaan kaksoisolentoaan.

– Täytyy sanoa et kylmikset.......Kiitos tästä, hän kirjoittaa.

Ksenia Romanova on Wikipedian lähteen mukaan Venäjän keisari Aleksanteri |||  ja Maria Fjodorovnan tytär, joka on titteliltään suurruhtinatar.

Kuvassa Manuela Bosco.

Bosco julkaisi tänään (27.5.) Instagram-tililleen Ksenia Romanovista kuvan. Hänen seuraajansa ovat äimistyneitä heidän yhdennäköisyydestään. 

– Oho, miten paljon samaa näköä, seuraaja kirjoittaa.

– OMG, toinen seuraajasta toteaa. 

Manuela Bosco ja hänen muusikkomiehensä Tuure Kilpeläinen saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa helmikuussa 2019. Kilpeläisellä on kaksi lasta edellisen puolisonsa kanssa, kuin myös Boscolla. 

– Siinä on joo nimenomaan koko se paletti ja se on ihan helvetinmoinen palapeli. Mutta siinä oppii semmoiseksi palapelin mestariksi, tai ainakin tekemään niitä palapelejä, vaikka useampi pala on hukassa. Se on ihan päättymätön, miljoonan palan palapeli. Yhden nurkan kun saa valmiiksi, niin joku jo hajoaa. Sellaista se on, Tuure Kilpeläinen totesi MTV Uutisten haastattelussa huhtikuussa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja