Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen viettävät hääpäiväänsä: "Kiitos, että saan tuntea sydämesi rummun, sielusi valtaisan valon"

Manuela Bosco pidättelee kyyneleitä Tuure Kilpeläisen esityksen edessä 1:15
Manuela Bosco herkistyi miehensä esityksestä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Syvästi rakastunut aviopari Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen viettää tänään 1. kesäkuuta hääpäiväänsä. He kertoivat avioitumisestaan muille vasta tupareissa.

Taiteilija Manuela Boscon ja muusikko Tuure Kilpeläisen  naimisiinmenosta tulee tänään kuluneeksi neljä vuotta. Bosco kiittää aviomiestään vuolaasti yhteisistä vuosista.

– Kiitos rakas rakkaudesta. Yhteisestä tahdosta. Kiitos maanantaista sunnuntaihin. Hellistä huomenista, syvistä öistä, rehellisistä pettymyksistä, porautuvista katseista, herkistä, tarkkanäköisistä sanoista, kosketuksesta, kivusta ja rohkeudesta. Kiitos kärsivällisyydestä ja siitä, että näet metsän, Bosco tunnelmoi Instagramissa.

Kuvakarusellia voit selata nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Naimisiin pari meni vähin ääniin 2018 ja kertoi tästä läheisilleen vasta tupaantuliaisissa.

– Oli järjettömän hauskaa! Hetkeäkään en näistä vuosista vaihtais toisaalle. Muutamaan ehkä suhtautuisin nyt kevyemmin, Bosco kirjoittaa Instagramissa.

Vaimon päivitys veti Kilpeläisen hiljaiseksi.

 – Nyyh & en tiedä, mitä sanoa rakas! Mietin yön yli. Mennään nukkumaan.

Myös Boscon someseuraajissa pariskunnan hääpäivä herättää ihastusta, ja kommenttikenttä onkin täyttynyt sydämistä.

– Voi taivas kuin kauniisti sanoitat teidän rakkautta! Mua ihan itkettää. Sellaista se on, kun löytää elämänikäisen sielunkumppanin ja rakastetun. Harvoilla on mahdollista saavuttaa. Onnea ja rakkautta ihanaiset!

– Onnea rakkaat! Kiitos eilisestä, valokuvaaja  Meeri Koutaniemi kommentoi.

Bosco päättää hääpäivän kirjoituksensa:

– Kiitos, että lumoat. Uudelleen ja uudelleen. Elämästä elämään. Kiitos, että saan kutsua sinua puolisokseni. Rakastan sua niin, että usein sattuu (kaikenlaista), Tuure Kilpeläinen. Hyvää hääpäivää rakas Tuure.

Lue myös:

    Uusimmat