ManU-vahti David de Gean katastrofinukahdus löi ällikällä: "Luuleeko hän, että Messin veto ei mene maalille asti?"

Maailman parhaaksi jalkapallomaalivahdiksi usein kehuttu Manchester Unitedin David de Gea hörppäsi karmaisevalla tavalla FC Barcelonan Lionel Messin heppoisen laukauksen taakseen Mestarien liigan puolivälierissä.

Messi upotti tiistaina illan toisen maalinsa matalalla ja kevyellä oikean jalan laukauksella, jonka olisi odottanut olevan de Gealle helppo poimittava. Kuti pääsi uppoamaan kuitenkin de Gean alta häkkiin. 

Osuma löi myös C Moren asiantuntija Mika Väyrysen ällikällä.

– Voidaan puhua, että tuo oli ihan katastrofi de Gealta. Taas se pallo pomppii yllättäen ja siellä on Kirppu, joka sen pallon löytää. En tiedä, mitä tässä maalissa tapahtuu. Luuleeko de Gea, että Messin veto ei mene maalille asti oikealla? Tämä menee ihan veskarin piikkiin, Väyrynen kommentoi.

Illan avausosumansa Messi iski tyylikkäällä alakulmalaukauksella. De Gea sen sijaan paikkaili kämmiään sittemmin upealla haamupelastuksella, mikä näkyy myös ylälaidan videolla avausjakson koosteessa.

Barcelona voitti ottelun lopulta maalein 3–0 ja eteni Mestarien liigan välieriin yhteismaalein 4–0. Messi nousi yksin Mestarien liigan maalipörssin kärkeen: hän on iskenyt tällä kaudella kilpailussa nyt 10 osumaa.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Porto – Liverpool klo 21.45 C More Sport 2
Manchester City – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1

Lue myös:

    Uusimmat