Järkyttävä imaisu! Lionel Messi paukuttaa maaleja joka paikasta – Manchester United kanveesissa

FC Barcelona on lyönyt Lionel Messin johdolla Manchester Unitedin kanveesiin jalkapallon Mestarien liigan puolivälierissä.

Barcelona siirtyi toisessa osaottelussa 2–0-johtoon jo 20. minuutilla. Ensin Messi osui 16. minuutilla, kun United-puolustaja Ashley Young tupeloi syötön päin Barcelonan Ivan Rakiticia. Messi iski irtokaroihin ja laukoi pallon rangaistusalueen rajalta vasemmalla jalallaan vasempaan alanurkkaan.

Neljän minuutin päästä United-maalivahti David de Gea imaisi karmealla tavalla Messin heppoisen laukauksen. Argentiinalaistähti laukaisi pallon matalana maalia kohti ja helpolta torjuttavalta näyttänyt pallo lipesi de Gean kautta karusti häkkiin.

Barcelona voitti puolivälierien avausosan Manchesterissa maalein 1–0, joten se on yhteislukemin 3–0 vahvasti matkalla kohti Mestarien liigan välieriä. Toisen osaottelun avausjakso on kesken.