Manikyyrin karmea päätös: Välikohtaus jätti asiakkaan kynnet kamalaan kuntoon

Manikyyrin lopputulosta huonolaatuiseksi väittänyt asiakas joutui poistumaan kynsisalongista "tuhottujen" kynsien kera. 

Auts, jo pelkkä Katie Bennetin jakamien kuvien katseleminenkin voi saada sinut tuntemaan kipua.

Nainen väittää kuvissa komeilevien hakattujen kynsiensä olleen seurausta tavallisesta manikyyrikäynnistä, joka päättyi kaikin puolin ikävällä tavalla. Bennetin mukaan manikyristi oli nimittäin tuhonnut hänen kyntensä ja heittänyt ulos salongista pienen kiistan seurauksena.

Tyytymätön asiakas: "Tämä oli pahin tapa käsitellä asia"

Akryylikynsiään itselleen toivonut brittiläinen Bennet ei ollut tyytyväinen epätasaiseen ja ohueen lopputulokseen, ja toimenpiteen päätyttyä hän kieltäytyikin maksamasta todella huonolaatuisesta lopputuloksesta. Maksusta kieltäytyminen ja lopputuloksen kyseenalaistaminen eivät todellakaan olleet kynsienhoitajan mieleen, ja valitus päättyi todella erikoiseen ratkaisuun. 

Bennetin mukaan nainen juoksi ulko-ovelle ja esti häntä poistumasta salongista, jonka jälkeen hän oli istuttanut Bennetin takaisin tuoliin ja alkanut poistaa kynsiä kovakouraisesti sähköisellä manikyyrilaitteella.

– Hän otti sähköisen manikyyrilaitteen ja alkoi hakata niitä pois. Pyysin hidastamaan, sillä hän satutti minua, mutta hän ei tehnyt niin. Pyysin uudelleen ja uudelleen ja sanoin, etten halunnut hänen vahingoittavan kynsiäni ja käsiäni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kivuliaan käsittelyn jälkeen kynsienhoitaja oli kehottanut naista poistumaan liikkeestä ja uhannut soittaa poliisit Bennetin perään.

– Olin todella yllättynyt. Ymmärrän, että voi olla todella stressaavaa, jos asiakas ei ole tyytyväinen, mutta tämä oli pahin tapa käsitellä asia, Bennet kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo halunneensa hemmotella hieman itseään ja halunnut laitattaa akryylikynnet, jotka hän oli otattanut itselleen lukuisia kertoja aiemminkin. Vaikka kynsien laitto oli naiselle tuttua, tämä kyseinen kynsisalonki oli kuitenkin naiselle uusi tuttavuus.

Kyseinen kynsisalonki on antanut oman näkemyksensä tilanteeseen. Salongin mukaan Bennetille laitetuissa akryylikynsissä ei ollut mitään vikaa, ja heidän mukaansa Bennet ei vain halunnut maksaa kynsistä vaadittua maksua. He lisäävät aikoneensa viimeistellä Bennetin kynnet, mutta nainen oli poistunut salongista, ennen kuin he olivat ehtineet suorittaa työtään loppuun.

Lähde: Metro

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja