Ei herkille! Ripsiteknikon chihuahua aiheutti karmeat vammat – asiakkaan silmäluomi repesi

Ripsiteknikon koira hyökkäsi yllättäen yhdysvaltalaisnaisen kimppuun ja repäisi häneltä yläluomen irti. Järkyttävästä onnettomuudesta kertoo New York Post. Videot eivät sovi herkille.

Varoitus! Jutussa olevat TikTok-videot voivat järkyttää.

Atlantalainen Kelsey Salmond kertoo TikTokissa, kuinka ripsiteknikon chihuahua repäisi häneltä silmäluomen irti. 

23-vuotias Kelsey oli lähdössä kauan odottamalleen Havaijin lomalle ja halusi saada ripsensä kuntoon ennen sitä. Hän ei saanut aikaa omalle ripsiteknikolleen, joten hän varasi ajan eräälle Instagramista löytämälleen henkilölle.

Ripsiteknikolla oli kotivastaanotto

Tämä ripsiteknikko piti kauneusstudiotaan kotonaan. Olohuoneeseen oli asetettu asiakkaille tarkoitettu makuualusta.

– Menin makuulleni, jotta hän voisi laittaa minulle ripset. Kuulin koiran haukkuvan. Tuo chihuahua juoksi sisään ja hyppeli sängyllä. Paijasin sitä ja kaikki oli hyvin.

Koira hyökkäsi yllättäen kimppuun

Kun ripset oli asetettu paikoilleen, Kelsey nousi istumaan ja huomasi chihuahuan tuijottavan. Sitten koira aivan yllättäen hyppäsi naisen luokse ja puri häntä kasvoihin. Se repäisi irti Kelseyn uunituoreet tekoripset sekä koko oikean silmän yläluomen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ripsiteknikko soitti ambulanssin ja antoi Kelseylle pyyhkeen tyrehdyttämään verenvuotoa. Kelsey hälytti äitinsä tuekseen sairaalaan.

Yläluomi operoitiin takaisin paikoilleen

Koska ensimmäisessä sairaalassa ei ollut silmien plastiikkakirurgiaan erikoistunutta lääkäriä, Kelsey sai apua toisesta sairaalasta. Siellä hänelle tehtiin leikkaus, jossa silmäluomi kiinnitettiin takaisin paikalleen. 

Silmä oli leikkauksen takia ummessa 10 päivää. Siihen laitettiin itsestään sulavia tikkejä.

Kelsey laittoi alussa antibioottitippoja neljästi päivässä. Yhtä usein hän lisäsi hoitavaa geeliä. 

– He halusivat, että silmäni pystyisi hengittämään päivällä, mutta öisin pidän metallista silmälappua, jossa on pieniä reikiä.

Näkö ei lähtenyt

Silmästä ei onneksi lähtenyt näkö. Vamman parantumisessa voi kuitenkin mennä vuoden verran. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen niin onnekas, että silmälleni ei sinänsä käynyt mitään, koska sitten tilanne olisi voinut olla paljon pahempi.

Lomamatkalla lääkärikäynti

Kelsey kertoo, että lääkäritkin olivat yllättyneitä siitä, että silmälle itsessään ei käynyt kuitenkaan. Myöhemmin hän sai luvan lähteä matkalle. 

Lomamatkallaan Kelsey kävi lääkärissä, kuten kirurgi oli häntä ohjeistanut. Lääkäri määräsi hänelle antibiootteja varmuuden vuoksi.

Varoitukseksi muille

Nuori nainen päätti kertoa tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa lisää sen jälkeen, kun ensimmäinen video keräsi paljon katsojakertoja. Hän toivoo toimivansa muille varoittavana esimerkkinä.

– Sanoisin, ettei kannata mennä kenen tahansa kotiin ripsien tai kynsien takia. Menkää hyvämaineiseen kauneushoitolaan.

Kelsey ei ole omien sanojensa kuullut pihaustakaan ripsiteknikosta sen koommin. Tämä on kuulemma myös blokannut hänet sosiaalisesta mediasta.

Aihetta koskeviin TikTok-videoihin on tullut enimmäkseen positiivista palautetta. Jotkut tosin epäilivät Kelseyn tarinaa tai epäilivät, että hän olisi provosoinut koiraa jotenkin. Tällaiset väitteet hän tyrmää.

Paranemaan päin

Nyt silmä on jo paljon paremmassa kunnossa. Eron voi huomata esimerkiksi videolta, jonka Kelsey julkaisi 13. kesäkuuta.

Samalla videolla hän selittää, että hän ei ollut missään vaiheessa vaatinut ripsiteknikon koiraa lopetettavaksi. Hän kertoo myös, että on päättänyt olla puhumatta siitä, aikooko viedä asiaa oikeuteen vai ei.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kelseyllä itselläänkin on koira. Omaan lemmikkiinsä hän luottaa kuten ennenkin, mutta muiden koirien suhteen hän on tullut varovaisemmaksi. 

Katso myös: Pane silmäsi testiin! Montako eri sävyä näet?

Pane silmäsi testiin: Montako eri sävyä näet? 2:01

Lue myös:

    Uusimmat