Mandy on tosielämän Tuhkimo – lasikengän sijaan hänellä on lasikäsi: "Kasvaessani en koskaan nähnyt itseni kaltaisia tyttöjä"

Mandy on Tuhkimo, jolla on lasikengän sijaan lasikäsi. – Mitä teet, kun et löydä kaltaistasi prinsessaa? Keksit sellaisen, inspiroiva nainen kertoo.

Mandy Pursley toimii inspiroivana prinsessana. Nainen esiintyy Tuhkimona, jolla on käsiproteesi.

– Mitä teet, kun et löydä kaltaistasi prinsessaa? Keksit sellaisen, Mandy kuvaili perustamassaan Facebook-ryhmässä. 

"En koskaan nähnyt itseni kaltaisia tyttöjä mediassa"

Mandy syntyi ilman toista kättään.

– Kasvaessani en koskaan nähnyt itseni kaltaisia tyttöjä mediassa ja minulta kesti kauan ymmärtää, että asiat, jotka tekevät ihmisestä erilaisen, voivat myös olla asioita, jotka tekevät hänestä vahvan, kauniin ja uniikin, anteeksipyytelemättä, Mandy kuvailee nuoruuttaan.

Omaa 8-vuotiasta tytärtään seurattuaan Mandy ymmärsi, ettei maailmassa ole hänen itsensä näköistään prinsessaa. Tytär luki Tuhkimo-kirjaa, joka inspiroi Mandya aloittamaan elämän prinsessana.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ainutlaatuinen käsiproteesi

Mandy on löytänyt rinnalleen oman "prinssin", Ryanin. Saatuaan ideansa nainen käytti 60 tuntia valmistaen prinsessapukuaan, ja 40 tuntia ommellen aviomiehelleen prinssiasua.

Hän päätti, että lasikengän sijaan hänen Tuhkimollaan olisi lasikäsi. Nyt Mandylla on ainutlaatuinen käsiproteesi.

Kun Mandy julkaisi kuvia ainutlaatuisesta prinsessastaan netissä, hänestä tuli välittömästi somejulkkis. Kuvia on suitsutettu ympäri maailman.

– Olen alkanut ymmärtää, että tämä on jotakin ainutlaatuista, Mandy sanoo.

Mandy jatkaa Tuhkimo-hahmonsa ja ideansa kehittämistä tulevaisuudessa. Hän haluaa osoittaa itsensä kaltaisille lapsille, että nämäkin ovat erityisiä.

Suomellakin on oma prinsessa! Milja toimii työkseen juhlaprinsessana:

Milja on työkseen juhlien prinsessa 4:05

Lähteet: CNN, Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat