Manchester United -pelaajan viinikaapista löytyy jotain aivan muuta – "Käytämme lähinnä nuuskakaappina"

Jalkapalloa Englannin Valioliigassa Manchester Unitedin riveissä pelaavan Victor Lindelöfin vaimo Maja Nilsson Lindelöf esitteli Youtube-kanavallaan pariskunnan kotia. Huomio kiinnittyi nuuskavarastona toimivaan viinikaappiin.

Maja Nilssön Lindelöf kuvasi keskiviikkona julkaistulla videollaan ruotsalaispariskunnan Manchesterin kotia. Ahkerasti sosiaalista mediaa päivittävä nainen esitteli myös viinikaapin, jääkaapin ja pakastimen. 

Kaapeista löytyi runsaasti ruotsalaisia elintarvikkeita. Nilsson Lindelöf kertoi viinikaapin toimivan lähinnä nuuskan säilytyspaikkana.

– Meillä on viinikaappi, jota käytämme lähinnä nuuskakaappina. Victor järjestelee nämä yleensä niin, että näyttää hyvältä. Nyt hän ei ole kuitenkaan tehnyt niin, ensimmäistä lastaan odottava Nilsson Lindelöf kuittasi.

Nuuskan myynti kiellettiin Suomessa vuonna 1995 ja kaikissa silloisissa EU-maissa kolme vuotta aiemmin. Myynti on Ruotissa edelleen sallittu.

Käyttäminen ja hallussapito on Victor Lindelöfin nykyisessä kotimaassa eli Iso-Britanniassa sallittu. ManU:n tähtipelaaja on kertonut nuuskankäytöstään aikaisemminkin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nuuska nousi suureksi puheenaiheeksi Valioliigassa viime keväänä, kun anonyymi lähde kertoi Daily Mailille nuuskaavien pelaajien määrän olevan suuri. Useat brittimediat selvittivät ruotsalaistuotteen käyttöä jalkapallopiireissä.

Stoke Cityä edustava Charlie Adamkertoi keväällä BBC:lle pelaajien käyttävän ruotsalaistuotetta päivittäin. Tällä kaudella Leicesteriä edustava Jamie Vardy puolestaan kommentoi, ettei nuuskaamista ole pidetty kiivaasta uutisoinnista huolimatta ongelmana.

Suomessa asiasta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat