Manchester United nöyryyttää Cityä! Pep Guardiolan joukot kakovat kanveesissa

Manchester United nöyryyttää parhaillaan Manchester Cityä jalkapallon Englannin Valioliigan paikallisottelussa.

United paineli 1–0-johtoon rangaistuspotkusta 23. minuutilla, kun Marcus Rashford painoi pallon oikeaan alakulmaan. Cityn Bernardo Silva rikkoi rankkariin johtaneessa tilanteessa Rashfordia vetämällä tätä jaloille.

United jatkoi maalinsa jälkeen hyökkäysten vyöryttämistä Cityn maalille, ja muutamaa minuuttia myöhemmin Rashfordin upea kuti osui ylärimaan. Vain hetki tästä helähti. Cityn puolustus rakoili jälleen kerran ja Anthony Martial laukoi 29. minuutilla pallon etutolpan kautta sisään.

United johtaa ottelua näin 2–0. Cityä luotsaava Pep Guardiola on viittoillut virheiden jälkeen toivottomasti suojattiensa suuntaan.